• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
STK başkanlarından HÜDA PAR'ın kanun teklifine destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman'ın Kahta ilçesindeki STK başkanlaı 7 Ekim'den bu yana devam eden soykırımın son bulması ve işgalci siyonistlerin cezalandırılması için  HÜDA PAR milletvekillerinin, soykırıma katılan Türkiye vatandaşı siyonitlerle ilgili hazırladığı tasarının desteklenmesi gerektiğini kaydetti.

"Müslüman kardeşlerimizi katledenlerin aramızda dolaşmasını istemiyoruz"

Ali Kaya

Kahta Gönülkuşağı Derneği Başkanı Ali Kaya, "7 Ekim'den bu yana Filisitin'de, Gazze'de cinayet işleyen ve ülkemizde yaşamını sürdüren beş bine yakın siyonist var. Bu siyonistlerin ülkemizde barınmasını, ülkemizde kalmasını istemiyoruz. Bizler Müslümanız. Müslüman kardeşlerimizi katledenlerin aramızda dolaşmasını istemiyoruz. Bu bağlamda Meclis'e sunulan çifte vatandaşlığı bulunan siyonistlerle ilgili kanun teklifine bütün siyasilerin destek olmasını istiyoruz. Rabbim Gazze'deki kardeşlerimizi muzaffer kılsın, şehadete kavuşanların şehadetini kabul etsin. Dün olduğu gibi bugün de Filistin'in yanında olacağız. Dünyanın neresinde olursa olsun vahşete karşı olacağız." dedi.

"Kanunu tamamen destekliyoruz"

Sırrı Öztürk

HÜDA PAR'ın sunduğu kanun teklifinin yerinde olduğuna değinen Kahta Yeni Dünya Vakfı Başkanı Sırrı Öztürk, "israil kurulduğundan beri zulüm devam ediyor. Özellikle son dokuz ayda Gazze'de başlattığı katliamlarla beraber iş tamamen çığırından çıkmış durumdadır. Savaştan öte bir katliama dönüşmüştür. Katliamla beraber insanlık suçları işlenmeye başladı. Bu konuda insan Hakları Mahkemesine açılan dava verilen teklif kabul edildi. Bu da bunun en iyi delilidir. Bizi ilgilendiren HÜDA PAR'ın Meclis'e sunduğu kanun teklifi ve bu kanun teklifinin kabul edilip edilmeyeceğidir. Türkiye'de çifte vatandaş olan israil asıllı insanla var. bu insanlar Türkiye'den gidip Gazze'de katliam yapmış ve insanlık sucu işlemişlerse  mutlak süette Türkiye'de de yargılanması gerektiğine inanıyorum. Eğer bu kanun çok kısa sürede Meclis'te yasallaşırsa ülkemizde insanlarımızın çoğunun beklediği kanun gerçekleşmiş olacaktır. Biz kanunu tamamen destekliyoruz. Meclis tatil girmeden biran önce gündeme alınıp ve Meclis'ten geçmesini destekliyoruz. Ve bu insanlık suçunu işleyen insanla bir an önce yargılanmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir