• DOLAR 34.184
  • EURO 37.182
  • ALTIN 2977.243
  • ...
Abdülmelik el Husi'den son dakika açıklaması: Düşman artık güvende değil
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-   Yemen'deki Ensarullah Hareketi'nin lideri Abdülmelik el Husi siyonist rejimin Yemen'e yönelik saldırısının ardından açıklama yaptı.

Abdülmelik el Husi açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Saldırının düşmanın derinliklerine ulaşması onu çok rahatsız etti ve bu, Filistin dışında benzeri görülmemiş bir şeydi. Düşmana büyük bir moral darbesi anlamına geliyordu.

İHA, bazılarının iddia ettiği gibi başka bir güç tarafından üretilip fırlatılmadı, Yemen tarafından üretildi ve bir Yemen gücü tarafından fırlatıldı.

Yemen'in rolünü, etkinliğini, Yemen halkının yeteneğini ve ordusunun ve silahlı kuvvetlerinin etkisini  kabul etmeye dayanamıyor. Düşman için gerçek bir sorun olan  başarısızlığını gösteren yeni bir denklem olan “Tel Aviv” denilen yerde düşman artık güvende değil.

Düşman, Gazze'ye yönelik saldırılarının devam etmesinin kendisine gerçek sorunlar ve krizlerle geri tepeceğini anladı ve bu nedenle Yemen'e yönelik saldırısını gerçekleştirdi.

Saldırganlık bizi Gazze'ye desteğin beşinci aşamasına devam etmekten alıkoymayacak.

İsrail düşmanı saldırısıyla bize caydırıcılık sağlamayacak ve bizi Filistin halkını desteklemekten alıkoyamayacak. İsrail'in  ülkemize yönelik saldırganlığı, ona yönelik operasyonlarımızın daha da artmasına ve yeteneklerimizin geliştirilmesine katkıda bulunacaktır.

İsrail'in doğrudan savaşa girmesi, işbirlikçilerin kendilerinden istenileni yerine getirmedeki başarısızlığının kanıtıdır.  Bizimle İsrailli düşman ve Amerikalılar arasındaki doğrudan savaştan memnunuz, çünkü onların politikası bizimle işbirlikçiler  aracılığıyla savaşmaktı.

Düşman İsrail'in Yemen'e yönelik saldırıya doğrudan girmesi, bazı ülkelerin gerçek pozisyonlarını ortaya çıkaracaktır.

Filistin halkını destekleyerek kutsal bir mücadele veriyoruz ve kim bizim konumumuzu sorguluyorsa, aynısını ya da bizden daha fazlasını yapmalıdır. Destek cepheleriyle aramızdaki işbirliğinden memnunuz ve bu eksen Mescid-i Aksa ve Kudüs ekseni olup, cephesi ise Filistin halkına destektir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir