• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Batı Şeria'da direniş eylemleri: 2 işgal askeri yaralandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin kaynakları, işgal güçlerinin Tubas'a düzenlediği baskında 2 işgal askerinin yaralandığını, işgal ordusuna ait bir askeri aracın da hasar gördüğünü bildirdi.

Tubas'taki Kassam Tugayları, mücahitlerinin bugün şafak vakti şehre saldıran siyonistlere karşılık verdiğini ve onlarla çatışmalara girdiğini belirtti.

Kudüs Seriyyeleri de mücahitlerinin işgal kuvvetleriyle karşı karşıya geldiğini ve kentteki Nabih Caddesi'ndeki siyonist piyade kuvvetini hedef alarak doğrudan can kaybına yol açtığını duyurdu.

El Aksa Şehitleri - İntikam ve Kurtuluş Gençliği ise Tubas kentine saldıran işgal kuvvetleriyle çatışmalara girdiklerini aktardı.

İşgal ordusundan kalabalık bir kuvvet, şafak vakti Tubas şehrine baskın düzenledi, bazı kişilerin evlerine baskın düzenledi ve araçlarını şehrin bazı sokaklarında gezdirdi.

İşgal kuvvetlerinin saldırılarıyla karşı karşıya kalan direniş grupları ile kentin birçok bölgesinde silahlı çatışmalar yaşandı. Direnişçiler, işgal kuvvetlerini önceden hazırlanmış bir pusuya düşürdü.

Görgü tanıkları, direnişin Tubas'ta patlayıcı maddeyle hasar vermesi üzerine işgalcilerin "Nimr" askeri aracını geri çektiğini bildirdi.

Görgü tanıkları ayrıca, bir evin yakınında bir işgal askerinin yaralandığını, işgal kuvvetlerinin araçlarla koruma oluşturduğunu, buradaki ilk müdahaleden sonra bölgede çıkarıldığını aktardı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir