• DOLAR 34.006
  • EURO 37.811
  • ALTIN 2748.096
  • ...
Vatandaşlardan HÜDA PAR'ın kanun teklifine destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman'ın Kahta ilçesindeki vatandaşlar 7 Ekim'den bu yana devam eden soykırımın son bulması ve işgalci siyonistlerin cezalandırılması için  HÜDA PAR milletvekillerinin, soykırıma katılan Türkiye vatandaşı siyonitlerle ilgili hazırladığı tasarının desteklenmesi gerektiğini kaydetti.

"HÜDA PAR'ın kanun teklifi gayet yerinde bir kanun teklifidir"

Ramazan Okay

Avukat Ramazan Okay, "Şimdiye kadar verilmiş en iyi ve vicdanımızı rahatlatabilecek bir kanun teklifidir. Bir hukukçu olarak bunu destekliyorum. Çünkü bu bir insanlık suçu bu bir soykırım sucudur. Bunu işleyenlerin hepsinin bir yaptırımla karşılaşması lazımdır. Bu boykotla şirketlere karşı,  ülkelere karşı tavırla yapılıyor. Bir de bunun şahıslarla ilgili olan boyutu var. gidip orada silahla Müslüman  kardeşlerimizi öldüren kişilere de bir tepkimizin bir sonucun olması gerekiyor. bu kanun teklifi tam da bunun için yapılmış bir hukukçu olarak bu kanun teklifinin geçmesini ve ne yakın zamanda bu yaptırımların uygulanmasını destekliyorum." dedi.

"HÜDA PAR'ın verdiği  kanun teklifini destekliyoruz"

İsmail Avcı

siyonist işgalcilerin hakkettiği cezayı alması için yapılması eeken ne varsa yapılması gerektiğine değinen vatandaşlardan İsmail Avcı, "HÜDA PAR'ın çifte vatandaşlıkla ilgili verdiği kanun teklifini halk olarak sonuna kadar destekliyoruz. Bizim topraklarımızda para kazanacak, yaşamını sürdürecek ve o kazandığı parayla Filistin'e gidip oradaki Müslüman kardeşlerimizi ve çocukları kıyımdan geçirecek katliam yapacaklar. Biz kesinlikle buna karşıyız. HÜDA PAR'ın verdiği  kanun teklifini destekliyoruz. Bu konu da devletin ve HÜDA PAR'ın sonuna kadar arkasındayız. ülkemizde siyonist katilleri istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Bütün milletvekillerin desteklemesi lazım"

Hüseyin Bozkurt

Kanun teklifinin desteklenmesinin insanlık için önemli olduğuna değinen  vatandaşlardan Hüseyin Bozkurt, "HÜDA PAR'ın Meclis'e sunduğu bu öneri bizi için  değerlidir. Çünkü Hem Türkiye hem de israil vatandaşlığı olan bizim verdiğimiz vergilerle beslenen siyonistler Filistin'de bizim kardeşlerimizi katletmesi bizim içimizi acıtıyor. Bu insanlar Türkiye'de yaşıyor ve bu insanlar cani insanlardır. Bu insanlar her an bizi öldürebilecek, topaklarımızı gasp edebilecek potansiyele sahip insanlardır. Biz bu vahşi insanlarla aynı ülkede, aynı topraklarda yaşamak istemiyoruz. Bu yüzden HÜDA PAR'ın verdiği  öneri çok önemlidir. Bütün milletvekillerinin desteklemesi lazımdır." şeklinde konuştu.

"Ülkemde siyonist istemiyorum"

Ferhat Karahan

Esnaflık yapan vatandaşlardan Ferhat Karahan, "Bir Müslüman olarak ülkemde siyonist istemiyorum. Çifte vatandaşlığı bulunup hem gelip Türkiye'de yaşayacaklar hem de Filistinli kardeşlerimizi katledecekler. HÜDA PAR'ın sunduğu kanun teklifinin Meclis'te geçmesini istiyoruz. Bir an önce bu siyonist vahşilerin Türkiye'deki mal varlığına el konulup ve sınır ışı edilmesini destekliyoruz." dedi.

"Ülkemde israilli istemiyorum "

Esnaflık yapan Yılmaz Günakın, "israilli vatandaş ülkemde istemiyorum. Çifte vatandaş olacak hem orada savaşıp kardeşlerimizi öldürecek hem de gelip ülkemizde yaşayacak. Türkiye'de yaşamaları bizim için sıkıntıdır. Meclis'e sunulan teklifi çok olumlu ve yerinde buluyorum". ifadelerini kullandı.  (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir