• DOLAR 34.017
  • EURO 37.846
  • ALTIN 2749.08
  • ...
Halktan Meclis'e çağrı: Türkiye vatandaşı soykırımcı siyonistler yargılansın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gazze'de yaşanan soykırıma katılan çifte vatandaşlar hakkında HÜDA PAR tarafından hazırlanan kanun teklifinin TBMM'de görüşülmesi yönündeki önergenin kabulünün ardından başlayan süreç sürüyor.

HÜDA PAR'ın, soykırım suçuna iştirak eden çifte vatandaşlardan yargıdan kaçanların vatandaşlıktan çıkarılmaları ve mal varlıklarına el konulmasını öngören kanun teklifinin önümüzdeki hafta Genel Kurul gündemine girmesi bekleniyor.

İLKHA mikrofonuna konuşan Batman halkı da, soykırıma iştirak eden çifte vatandaşlardan yargıdan kaçanların vatandaşlıktan çıkarılmasını ve malvarlıklarına el konulmasını öngören kanun teklifinin bir an önce yasalaşıp yürürlüğe girmesini istedi.

Burada siyasi partilere ve milletvekillerine büyük görevlerin düştüğünü belirten vatandaşlar, HÜDA PAR'ın Meclis'e sunduğu kanun teklifini desteklediklerini, tüm milletvekillerinin de bu teklifi zaman kaybetmeden desteklemesi gerektiğini kaydetti.

Muhyeddin Beycan

"Gazze'de soykırıma katılan siyonistler yargılanmalıdır"

Gazze'de yaşanan olayların sadece Filistin meselesi değil bütün dünyanın meselesi olduğunu belirten Muhyettin Beycan, Gazze'de soykırımı ve vahşeti yapanların hangi milletten olursa olsun savaş suçu işlediklerini söyledi.

Beycan, "Çifte vatandaşlarla ilgili geçen hafta Meclis'e bir kanun teklifi verildi. Bu çok yerinde ve belki de gecikmiş bir kanun teklifiydi. Bir ülkenin vatandaşı dünyanın herhangi bir yerinde suç işliyorsa o kişi hakkında vatandaşı olduğu devlet tarafından yargılanıp hesabının sorulması lazım. Özellikle Gazze'de soykırım yapan Türkiye vatandaşı olan siyonistler de bu kapsama alınmalıdır." dedi.

Hüseyin Olam

Gazze'de aylardır süren bir katliamın olduğunu hatırlatan Hüseyin Olam, bu katliamın çoluk, çocuk, kadın demeden tüm dünyanın gözleri önünde işlendiğini ifade etti.

"Meclis'teki bütün partiler kanun teklifine destek olmalı"

Şu anda Gazze'de sadece israilliler değil aynı zamanda hem israil hem de başka ülkelerin vatandaşlığını da alan siyonistlerin Gazze'de yapılan katliama katıldıklarını dile getiren Olam, şöyle dedi:

"Gazze'de çoluk çocukları katlettikten sonra tekrar Türkiye'ye gelenler var. Bu konuda Türkiye'deki siyasi partiler içerinde bu duyarlığı gösteren HÜDA PAR çifte vatandaşlıkla alakalı Meclis'e bir kanun teklifi verdi. Kanun teklifine iki parti dışında diğer partiler de destek verdi. Gönül isterdi ki Meclis'teki bütün partiler bu teklife destek olsunlar. Halk olarak kanun teklifini destekliyoruz. İnşallah iyi bir neticeye varır ve bu katliama katılanlarda Türkiye vatandaşlığından çıkartılır."

Selman Uruk 

"Katliama katılıp ülkemizde yiyip içmeleri zorumuza gidiyor"

Siyonistlerin Gazze'de uyguladığı vahşet dünyanın gözü önünde cereyan ettiğini belirten Selman Uruk, "Ülkemizde de bu vahşete katılan siyonistler geri gelip bu ülkenin ekmeğini yiyor suyunu içiyorlar. Bir Müslüman olarak bu da bizim çok zorumuza gidiyor. Filistin'deki Müslüman kardeşlerimizi öldürüp, katlettikten sonra buraya gelmektedir. Dolayısıyla HÜDA PAR'ın Meclis'e sunmuş olduğu çifte vatandaş sahibi olan siyonistlerin vatandaşlıktan çıkarılması, bunlarla ilgili yasal işlemlerin başlatılması ve gereğinin yapılmasını istiyoruz." diye konuştu.

Bilal Bakır

"Bunlar vatandaşlıktan çıkarılıp ülkeden kovulmalı"

Filistinli Müslümanların siyonistler tarafından Gazze'de alçakça saldırıya maruz kaldıklarını söyleyen Bilal Bakır, "Çocuk, kadın demeden mazlum halk bombalanıyor. Bu konuyla alakalı çifte vatandaş olup Türkiye'den Gazze'ye gidenlerin tespit edilip yargılanmalarını, mal varlıklarına el konulmasını, çifte vatandaşlıklarının iptal edilmesini ve sınır dışı edilmelerini istiyoruz." dedi.

Mehmet Güngör

"Meclis'e verilen kanunun uygulanmasını istiyoruz"

Siyonist işgal rejiminin yok olmasının Müslümanların vahdetine bağlı olduğunu kaydeden Mehmet Göngör, "Ülkemizden çifte vatandaş olup Filistin'e gidip oradaki katliama bulaşanların tespit edilip vatandaşlıktan çıkarılmaları ve mallarına el konulması gerekmektedir. Yahudiler fitne çıkarıp buraları da karıştırmak istemektedirler. Millet bunlara karşı uyanık olması lazım. Bu sorunun çözümü Meclis'tir. Bununla ilgili Meclis'e önerge verilmiş ve bu önergenin yasalaştırılıp uygulanmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ali Yıldız

"Soykırıma katılanlar vatandaşlıktan çıkarılmalı"

Gazze'de büyük bir soykırımın yaşandığına dikkat çeken Ali Yıldız, "Artık birileri buna müdahale etmesi lazım. Türkiye'den soykırıma destek olmak için gidenler olursa vatandaşlıktan çıkarılmaları lazım. Bununla ilgili ne gerekiyorsa yapılması lazım. Buradan oraya gidenler hem Müslümanlara hem insanlığa hem de devlete ihanet etmektedirler." dedi.

Mehmet Emin Günay

"Kanun teklifini destekliyoruz ve milletvekillerinin buna destek vermelerini istiyoruz"

Siyonistlerin Gazze'de yaptığı soykırıma tepki gösteren bir diğer vatandaş Mehmet Emin Günay ise şunları söyledi:

"Gazze için hükümetten beklediğimiz adımları göremedik. Devlet bizi bıraksa ölümüne gideriz. Hem Türkiye vatandaşı hem de israil vatandaşı olan Yahudilerin Gazze'ye gidip orada soykırım yaptıktan sonra ülkemize geri gelmeleri zorumuza gidiyor. HÜDA PAR'ın Meclis'te verdiği kanun teklifini destekliyoruz ve Meclis'ten geçmesini istiyoruz. Meclis'te bulunan bütün siyasi partilerin ve milletvekillerinin bu teklife destek vermelerini istiyoruz. Çünkü bu insani bir meseledir." (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir