• DOLAR 34.082
  • EURO 37.67
  • ALTIN 2742.199
  • ...
Hasan Arat'tan TFF seçimleri ile ilgili şaşırtan açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, TFF seçimleri hakkında ilgi çeken bir açıklama yaptı.

"DURUŞUMUZ ÇOK NET"

"Böylesine önemli kişiliklerin, UEFA İcra Kurulu'nda görev almış bir üyenin adaylığa müracaattan sonra çekilmesi Türkiye için tarihe geçecek notlardan bir tanesidir." diyerek sözlerine başlayan Siyah-beyazlı kulübün başkanı, "Çok üzücü bir durumdur. Keşke herkesin adaylığı onaylandıktan sonra seçime devam etseydi. Bu daha doğru olurdu. Ancak demokrasiye inancımız tamdır. Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak adayların kendi programlarını tanıttıktan sonra kararımızı vereceğiz. Bu kararımız sandıktaki neticeyi belirleyecektir. Kararımız kendi delegelerimizin fikirleri doğrultusunda olacaktır. Duruşumuz çok net. Adayların çıkması projeleri tetikler. Ben bu iki adaylı seçimin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

İşte Hasan Arat'ın diğer açıklamaları:

"Birinci asıl konu şeffaflık. Kurulların şeffaflığı. Hiç kimse birilerinin adamı olmamalı. Seçildikten sonra bulunduğun kulübün yeleğini çıkartmalısın. VAR kayıtları pazartesi günü açıklanmalı. Şeffaflığın devam etmesi önemli. Merkez Hakem Kurulu son derece önemli. Yabancı hakemler geldikten sonra hakemler daha farklı bir disiplin içine girdiler. Rekabet iyi bir şeydir. Rekabet kaliteyi getirir."

"3 ALTERNATİFLİ KARAR VEREBİLİRİZ"

 "Beşiktaş Kulübü, seçimdeki kararını adayların açıklamalarından sonra verecek. Biz 3 alternatifli karar verebiliriz. Adaylar programını açıkladıktan sonra karar vereceğiz."

Beşiktaş başkanı Hasan Arat son olarak ise yabancı sayısının değişmesiyle ilgili görüşlerini şu sözlerle dile getirdi: 

"Yapılmış kontratlar var. Yabancı sayısını buraya indirdik denmesi kulüpleri sıkıntıya sokuyor. Dolayısıyla kulüplerin eli kolu bağlı oluyor. Federasyonun kontratı devam eden isimler için daha esnek olması gerekiyor."

Bu haberler de ilginizi çekebilir