• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Adanalılar: Hastaneye gitmek için karşıdan karşıya geçmekten korkuyoruz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Daha önceleri Adana Şehir Hastanesi Dr. Mithat Özsan Bulvarı'nın birçok ölümlü kazaya tanıklık ettiği biliniyor.

Geçtiğimiz zamanlarda Dr. Mithat Özsan Bulvarı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan B. K. (81) kamyon çarparak hayatını kaybetmişti.

Aynı bulvar üzerinde otomobilin çarpması sonucu Fen Bilgisi Öğretmeni M.Ç. (26) vefat etmişti.

Adana Şehir Hastanesi'ne gidebilmek için Kışla Mahallesi, Dr. Mithat Özsan Bulvarı'nı kullanmak durumunda kalan vatandaşlar, karşıdan karşıya geçişlerde alt ve üst geçit olmamasından şikâyetçi olduklarını söyleyerek tepkilerini belirtti.

Bahsedilen kavşak üzerinde kaza oranının yüksek olduğunu belirten vatandaşlar, yetkililerin bu duruma çözüm bulmasını talep ederek sorunlarını İLKHA mikrofonuyla paylaştılar.

"Karşıdan karşıya geçerken baya zorlanıyorum"

Yakup Özer

Yaşadığı göz probleminden dolayı şehir hastanesine gelmek zorunda kalan Yakup Özer, yetkililerin bir an önce bu sorunu çözüme kavuşturmaları gerektiğini belirtti.

Özer, "Bu yollarda en çok sıkıntı yaşayan benim. Göz için 4 yıldır buraya iğne vurdurmaya geliyorum. Karşıdan karşıya geçerken baya bir zorlanıyorum. Buraya üstgeçit gibi bir şey yapsalar çok rahatlarız. Gözümüz görmüyor. Burada trafik sıkıntısı baya var. Sabah 06.00'dan 10.00'a kadar baya sıkıntılı. Yetkililer oy isterken 'canım, cicim' seçildikten sonra yüzümüze bile bakmıyorlar." ifadelerine yer verdi.

"Burada günde en az bir kere kaza oluyor"

Murat Hazar

Hayati kayıp ve trafik kazalarını önleyebilmeleri için yetkililerin alt-üst geçit çalışmalarını öneme almaları gerektiğini ifade eden Murat Hazar ise, "Burada günde en az bir kere kaza oluyor. Buna rağmen ne alt geçit ne üst geçit yapmıyorlar. Bu sorun hakkında çözüm bulunması lazım. En azından trafik kazaları ve hayati kayıplar bu sayede önlenebilir." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir