• DOLAR 34.107
  • EURO 37.995
  • ALTIN 2818.139
  • ...
Nasrallah: Tank eksikliği çekmeyeceksiniz çünkü tankınız kalmayacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-   Hizbullah lideri Hasan Nasrallah işgalcileri net bir şekilde uyardı ve bundan sonra sivillerin vurulması halinde yeni kasabaları yakında hedef alacaklarını ilan etti.

Nasrallah, Gazze savaşı devam ettiği sürece Lübnan'ın güneyinde de saldırılarına devam edeceklerini, işgal  güçlerinin Lübnan'ın güneyine yönelik saldırılarında sivilleri hedef almaya devam etmesi halinde Hizbullah'ın da daha önce vurulmayan yerleşim birimlerine saldırılar düzenleyeceği tehdidinde bulundu.

İşgal ordusunu herhangi bir kara saldırısına girişmemesi konusunda uyaran Hasan Nasrallah, "Tanklarınız Lübnan'ın güneyine gelirse, tank eksikliği çekmeyeceksiniz çünkü tankınız kalmayacak" dedi.

Times of Israel, Hizbullah liderinin sözlerinin işgal ordusunun savaşta çok sayıda tankı kaybettiğini itiraf etmesine atıfta bulunduğu yorumunu yaptı. İşgal  ordusu tank sıkıntısı nedeniyle kadın subayların eğitimlerini 2025 yılının sonuna erteledi.

Hizbullah lideri Nasrallah ayrıca Mavi Hat'ta çatışmaların durması için bir anlaşmaya varılmadığının altını özellikle çizdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir