• DOLAR 34.042
  • EURO 38.159
  • ALTIN 2745.442
  • ...
Siirt'te yatsı ve sabah namazına katılan gençlere tablet ve bisiklet hediye edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Üç ay boyunca düzenli olarak sabah ve yatsı namazlarını cemaatle kılan gençler ödüllendirildi. Yarışmada birinci olan öğrenciye tablet, ikinci ve üçüncü olanlara ise, bisiklet hediye edildi. Ödüller, hayırsever vatandaşlar tarafından sağlandı.

Siirt il Müftülüğüne bağlı Merkez Hayat Sitesi Mescidi'nde düzenlenen ve 3 ay boyunca yatsı ve sabah namazlarını cemaatle kılmayı teşvik eden yarışma büyük bir coşkuyla tamamlandı. Yarışma, Siirt Hayat Sitesi Mescidi'nde görev yapan din görevlisi Muhammed Tahir Tren’in öncülüğünde gerçekleşti.

Yarışmanın amacının gençleri düzenli olarak sabah ve yatsı namazlarını cemaatle kılmaya teşvik etmek olduğunu ifade eden Tren," Amacımız bu vesileyle manevi değerlere olan bağlılığı artırmaktı. Üç ay süren bu yarışma boyunca, katılımcılar büyük bir özveriyle sabah ve yatsı namazlarını cemaatle kılmak için Hayat Sitesi Mescidi'ne geldiler." ifadelerini kullandı.

Tren, "Bu yarışma, manevi değerlerimizi ve toplumsal dayanışmamızı pekiştirmek adına önemli bir etkinlik oldu. Yarışmaya katılan ve düzenli olarak cemaatle namaz kılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu tür etkinlikler, birlik ve beraberliğimizi güçlendirirken, ibadetlerimizi de daha düzenli ve samimi bir şekilde yerine getirmemizi sağlıyor." dedi.

Etkinliğe katılan vatandaşlar, böylesine anlamlı bir yarışmanın düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, gelecekte de benzer etkinliklerin yapılmasını temenni ettiler. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir