• DOLAR 34.037
  • EURO 37.851
  • ALTIN 2796.516
  • ...
Siyonist 500 akademisyen, Netanyahu'ya karşı harekete geçti!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Jerusalem Post gazetesinde yer alan habere göre, 500 siyonist akademisyen ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson'a Netanyahu'nun Kongre'ye davetinin iptal edilmesi çağrısıyla bir mektup gönderdi.

Siyonist akademisyenler, katil Netanyahu'nun ABD Kongresi'ne davet edilmesinin siyonist rejimin yanı sıra "özgür dünyayı için risk taşıyan tehlikeli bir siyasi ve diplomatik adım olduğu" değerlendirmesinde bulundu.

İşgalci Netanyahu'nun 7 Ekim'deki başarısızlıklar nedeniyle sorumluluğu üstlenmediği belirtilen siyonist akademisyenler, Kongre'ye davet edilmesinin siyonist rejim sözde başbakanına destek anlamına geldiğini belirtti.

Netanyahu'yu kendi siyasi ve kişisel çıkarları için siyonist sözde vatandaşlarını birbirine düşürmekle suçlayan akademisyenler, "Onun tek çıkarı kendi gücünü korumak ve demokratik İsrail'i yeni bir diktatörlüğe dönüştürmektir." ifadesini kullandı.

Siyonist akademisyenler, "sinsi" olarak niteledikleri Netanyahu'nun Kongre'ye davet edilmesini kınadı ve davetin iptal edilmesi çağrısı yaptı.

"ESİR TAKASI ZORA GİRER"

Katil Netanyahu'nun davet edilmesinin siyonist rejim ile Hamas arasında müzakereleri devam eden esir takasını da zora sokabileceği değerlendirmesi yapıldı.

Ne olacak?

Katil Netanyahu, 24 Haziran'da ABD Kongresine hitap edecek.

İşgalci Netanyahu'nun bu ziyaret kapsamında işgal ortağı ABD Başkanı Joe Biden ile de görüşmesi öngörülüyor.

Kaynak: AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir