• DOLAR 34.036
  • EURO 38.019
  • ALTIN 2742.736
  • ...
Hizbullah birçok noktayı vurdu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hüseyin Gültekin - Hizbullah yaptığı operasyonlara dair şu bilgileri paylaştı:

"Gazze Şeridi'ndeki kararlı Filistin halkını desteklemek ve onların yiğit ve onurlu direnişini desteklemek için Lübnan-Filistin sınırında "İsrail" düşman ordusunun konuşlandığı yerlere ve mevzilerine karşı çeşitli operasyonlar gerçekleştirdik.

1- "İsrail" düşmanının güneydeki kararlı köylere, güvenli evlere yönelik saldırılarına ve özellikle Kfar Tibnit'te sivilleri hedef almasına karşılık, Kiryat Şmona yerleşimini (Al-Khalisa köyü) onlarca Katyuşa roketiyle hedef aldı.

2-"İsrail" düşmanının güneydeki kararlı köylere, güvenli evlere yönelik saldırılarına ve özellikle sivilleri hedef almasına karşılık olarak Beit Hillel kışlasındaki El-Sahl Taburu'nun komuta merkezini Katyuşa roketleri ile hedef aldı. 

3- "İsrail" düşmanının güneydeki kararlı köylere, güvenli evlere yönelik saldırılarına ve sivilleri hedef almasına, özellikle de üç çocuğun ölümüyle sonuçlanan korkunç katliama yanıt olarak, Katyuşa roketleriyle Kabri yerleşimini hedef aldı.

4-"İsrail" düşmanının güvenli güney köylerine yönelik saldırılarına karşılık olarak "KfarHoshen", "Or HaGanuz", "Bar Yohai" ve "Meron" yerleşim yerlerini onlarca Katyuşa roketiyle hedef aldı."

Bu haberler de ilginizi çekebilir