• DOLAR 34.017
  • EURO 38.094
  • ALTIN 2745.062
  • ...
İşgalcilerden gece bombardımanı:  Şehit ve yaralılar var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yerel medya, işgal uçağının Nuseyrat kampının doğusunda Ebu Hamda ailesine ait bir evi bombaladığını, 5 kişinin öldüğünü, en az 5 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Yaralıların, El Avda Hastanesi'ne kaldırıldığı ifade edildi.

Kampın doğusunda yerlerinden edilmiş kişilerin bulunduğu bir okulun bahçesinde bir çocuğun da işgal kurşunlarıyla yaralandığı bildirildi.

Öte yandan işgal topçusunun kampın batısındaki bölgeleri de bombalayarak çok sayıda kişiyi katlettiği ifade edildi.

İşgal uçaklarının Gazze Şeridi'nin merkezindeki Zeveyda kasabasında Diyab ailesine ait bir evi bombalaması sonucu 7 kişi şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah'ta, işgal uçaklarının şehrin batısındaki Tel El Sultan Mahallesi'ne düzenlediği saldırıda da 5 kişi şehit oldu.

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Hanun kasabasının girişine işgalci insansız hava aracıyla düzenlenen bombalı saldırıda da bir kişi şehit oldu.

İşgal kuvvetleri, gündüz saatlerinde Nuseyrat kampına ve Han Yunus'un batısında yerinden edilmiş insanlarla dolu El Attar bölgesine saldırı düzenlemiş, saldırıda yaklaşık 50 kişi şehit olmuş, 100'ü aşkın kişi de yaralanmıştı.

Siyonistler, 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik kara, deniz ve hava yoluyla saldırılarını sürdürerek çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere 38 bin 713'ten fazla kişiyi katlederken 89 bin 166'dan fazla kişiyi de yaraladı. Binlerce ceset ise halen enkaz altında. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir