• DOLAR 33.987
  • EURO 38.06
  • ALTIN 2745.098
  • ...
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir, kırsal mahalleleri ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Halkla iç içe olmaya, sorun, sıkıntı ve taleplerini dinlemeye devam eden HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, yoğun saha çalışmalarına devam ediyor.

Milletvekili Demir, hafta sonunda Şehitkamil ilçesindeki kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinlemek amacıyla ziyaretlerde bulunan Milletvekili Demir, gittiği her mahallede vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaştı.

Beraberindeki heyetle birlikte halkın her kesimini ziyaret eden Milletvekili Demir, saha çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor.

Halkın dile getirdiği sorun, sıkıntı ve talepleri yetkililerle paylaşarak vatandaşın sesi olan Milletvekili Demir, yaptığı ziyaretlerde Türkiye ve Gaziantep gündemine dair gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Milletvekili Demir, ilk olarak geçtiğimiz hafta Şehitkamil ilçesinin kırsal Kızıkhamurkesen Mahallesi'nde serinlemek için gölete giren ve gölette boğularak hayatını kaybeden Deniz ve Burhan Bilgin ile İsmail Uygun'un acılı ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirdiği ziyarette üzüntüsünü dile getiren Milletvekili Demir, acılı ailelere sabır ve başsağlığı diledi.

Okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından aileleri dinleyen Milletvekili Demir, üzücü olayla ilgili bilgiler aldı.

Haftasonu ziyaretlerini devam ettiren Milletvekili Demir, Şehitkamil ilçesinin kırsal Suboğazı Mahallesi'ni de ziyaret etti.

Mahalle sakinleri ile taziye evinde bir araya gelen Milletvekili Demir, vatandaşların sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Demir, daha sonra Fırat Mahallesi Muhtarlığını da ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Nazik misafirperverlikleri için Fırat Mahallesi Muhtarı Ömer Güzel'e teşekkür eden Demir, oradan ayrılarak kentteki esnaf, aile ve hasta ziyaretlerinde bulundu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir