• DOLAR 33.979
  • EURO 37.841
  • ALTIN 2721.52
  • ...
Netanyahu'dan 'saldırılar artacak' mesajı! İşgal askerleri sınırda kalacak mı? Muhammed Deif açıklaması!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist rejimin sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu Kanal 14'e konuştu.

Netanyahu Hamas askeri lideri Muhammed Deif'e düzenlendiği iddia edilen saldırı hakkında  ''saldırının başarılı olduğuna dair ilginç belirtiler var" dedi. "Daha fazla bilgi alana kadar kesin bir şey söylemek istemiyorum." diye konuştu. 

Netanyahu, saldırının esir  anlaşmasını daha olası hale getireceğinde ısrar etti: "Hamas zayıf. Ne kadar çok vurursanız, anlaşmayı ilerletirsiniz. Değişen şey bu...  IDF, Selahaddin eksenine güçle girdi, Refah Sınır Kapısı'nı ele geçirdi, orada yüzlerce teröristi öldürdü, Gazze Şeridi'nin merkezinde yüzlerce teröristi öldürdü. Bu baskı ve siyasi kademenin, benim, kararlı duruşum, onları yavaş yavaş değişmeye, teslim olmaya veya en azından esneklik göstermeye getiriyor."

"Şimdi baskıyı artırmamız gerekiyor" diye devam eden Netanyahu, "Baskıyı ne kadar artırırsak, ilk aşamada maksimum sayıda rehineyi serbest bırakabileceğiz ve aynı zamanda Hamas'ı ortadan kaldırma hedefimize doğru ilerleyeceğiz." diye konuştu.

Netanyahu, Savunma Bakanı Yoav Gallant'ın, işgal l askerlerinin Mısır-Gazze sınırından çekilmesine olanak sağlayacak bir anlaşmaya dair son açıklamalarına rağmen, işgal rejiminin  Selahaddin ekseninde   kalacağını taahhüt etti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir