• DOLAR 34.09
  • EURO 37.951
  • ALTIN 2817.066
  • ...
Üç ayrı silah ateşlendi! Diğer iki suikastçı nerede?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-   CNN International'a göre, Adli Tıp analistleri saldırı sırasında üç ayrı silahın ateşlendiğini söylüyor.

Denver'daki Colorado Üniversitesi'nden Catalin Grigoras ve Cole Whitecotton'un analizine göre, ilk üç atış A silahıyla tutarlı, sonraki beş atış ise B silahıyla tutarlı. Son olarak duyulan akustik itki ise muhtemel bir C silahından yayıldı.Adli Tıp uzmanı Robert Maher ise, ses analizinin saldırganın Trump'ın konuştuğu sahneden 109 ila 118 metre uzaklıktan ateş ettiğini doğruladığını belirtiyor.

Montana Devlet Üniversitesi'nde Adli Tıp dersi veren Maher, atışın süpersonik bir merminin mikrofonun yanından geçtiğinde duyulan ses dizisine örnek bir sekans olduğunu da söyledi. CNN'ne konuşan uzmana göre söz konusu ses dizisi yüksek frekanslı bir patlamayı ve peşinden düşük frekanslı bir sesi kapsıyor. Ayrıca bu dizi, bir namlu ağzı patlama sesinden önce geliyor.Robert Maher ayrıca, merminin dakikada 800 ila 1000 metre hızla ilerlediğini, bunun da atış yapılan noktanın uzaklığını 110 ila 120 metre olarak netleştirdiğini de ekledi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir