• DOLAR 33.801
  • EURO 37.474
  • ALTIN 2723.068
  • ...
Netanyahu'yu bombaladı: Kurban değil, ağlak ve korkak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ- Siyonist rejimde Muhalefet Lideri Yair Lapid, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun kabinede kendisine yönelik tehdit iddiası hakkında iki saatlik bir konuşma yapması nedeniyle onu "ağlak ve korkak" olmakla suçladı.

Kendisine ve ailesine yönelik  tehdit dolu bir mektup okuyan Lapid, partisinin Knesset'te düzenlediği haftalık grup toplantısı öncesinde gazetecilere daha önce bu konuyu gündeme getirip getirmediğini sordu.

"Bunu duydunuz mu? Bir basın toplantısı düzenledim mi? İki saatlik özel bir  tartışma düzenledim mi? Evet, tehditler var ve kışkırtmalar var. Yaşadığımız dünyanın korkunç ve üzücü bir parçası. Üst düzey bir pozisyona ulaşan herkes bunu yaşıyor," dedi. 

Lapid, "Netanyahu bir kurban değil, ağlak ve korkaktır. Gazze'deki her asker kendisinden daha fazla tehdit altındadır, Cenin'deki her IDF savaşçısı kendisinden daha fazla tehlike altındadır. Zehir makinesini kuran, yabancı milyarderleri getiren ve İsrail'deki tüm medyayı yavaş yavaş ele geçiren adam, kendisine karşı kışkırtma yaptıklarından şikayet ediyor." dedi. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir