• DOLAR 34.176
  • EURO 37.112
  • ALTIN 2976.429
  • ...
Yemen duyurdu! Mevasi katliamına karşılık İşgalciye çifte saldırı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-   Yemen'deki Ensarullah Hareketi Mevasi katliamına tepki olarak Aden Körfezi'nde bir işgal rejimi gemisini hedef aldıklarını ve Umm er-Raşraş'taki işgal rejimi askeri hedeflerini bombaladıklarını duyurdu.

Ensarullah Harekeri askeri sözcüsü Yahya Seri operasyonlarına ilişkin açıklamasında 

Han Yunus'ta gerçekleştirilen el-Mevasi katliamına yanıt olarak,

Yemen Silahlı Kuvvetlerinin Deniz Kuvvetleri, İnsansız Hava Kuvvetleri ve Füze Kuvveti, Aden Körfezi'ndeki MSC UNIFIC adlı İsrail gemisine çok sayıda balistik füze ve insansız hava aracıyla ortak operasyon düzenledi.

Hava Kuvvetleri, işgal altındaki Filistin'in güneyindeki Umm er-Raşraş (Eilat) bölgesindeki İsrail düşmanına ait çok sayıda askeri hedefe çok sayıda insansız hava aracıyla operasyon gerçekleştirdi. Allah'ın izniyle operasyon amacına başarıyla ulaştı.

Yemen Silahlı Kuvvetleri, tüm Arap ve İslam ordularına, Filistin halkına karşı dini, ahlaki ve insani görevlerini yerine getirme çağrısını yineliyor ve mazlum Filistin halkını destekleyen herhangi bir Arap veya İslam tarafıyla ortak askeri operasyonlar gerçekleştirmeye tam hazır olduklarını teyit ediyor.

Saldırılar durdurulmadıkça ve Gazze Şeridi'nde Filistin halkına uygulanan abluka kaldırılmadıkça, Cenab-ı Hakk'ın izniyle Yemen silahlı kuvvetlerinin operasyonları durmayacak.'' ifadelerini kullandı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir