• DOLAR 34.109
  • EURO 37.938
  • ALTIN 2814.965
  • ...
İşgalciden geri vites! Kassam komutanı Deif şehit oldu demişlerdi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-   Netanyahu, saldırıda Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları'nın lideri Muhammed Deif'in hedef alındığı iddiasına değinmişti. 

Deif'in 'öldürülüp öldürülmediğinin' henüz belli olmadığını belirten Netanyahu, "Bir şekilde Hamas'ın tüm liderlerine ulaşacağız" demişti. 

Hamas Siyasi Büro Üyesi Halil el-Hayya,işgal rejiminin El Mevasi'ye yönelik saldırısında Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları'nın lideri Muhammed Deif'in hedef alındığı iddiasına ilişkin Netanyahu'ya "Muhammed Deif'in kanı, en küçük Filistinli çocuğun kanından daha değerli değil. Yine de Netanyahu'ya şunu söylüyoruz, 'Başarısız oldun.' Muhammed Deif şimdi seni dinliyor ve senin yalan, boş ifadelerinle alay ediyor" yanıtını vermişti. 

Son olarak İşgal rejiminin Genelkurmay Başkanı'ndan  Deif'in hayatta olduğu mesajı veren bir açıklama geldi . Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi,  "Muhammed Deif ölmekten korktuğu için komuta kabiliyetini zedeleyecek şekilde saklandı.'' açıklamasını yaptı. İşgal rejimi kanadı dün Deif'in şehit edildiğini iddia etmişti. 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir