• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
HÜDA PAR`dan Şanlıurfa Olay Gazetesine ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA- Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Şanlıurfa İl Teşkilatından bir heyet, yerel gazetelerden Şanlıurfa Olay Gazetesine ziyarette bulundu. Ziyarette HÜDA PAR Şanlıurfa il Başkanı Lokman Yalçın, Karaköprü ilçe Başkanı İbrahim Halil Güven ve HÜDA PAR Muhasibi Celalettin Kılıç katıldı. HÜDA PAR heyetini, Şanlıurfa Olay Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çiftçi gazete binasında karşıladı.

Ziyarette HÜDA PAR`ı tanıtan İl Başkanı Yalçın, HÜDA PAR`ın halkın içinden çıkan insanlar tarafından, İslami sorumluluktan dolayı kurulduğunu ve referanslarının İslam olduğunu söyledi.

İntihar vakaları maneviyatsızlıktan kaynaklanıyor
Ziyaret sırasında toplumdaki ahlaki yozlaşmaya dikkat çeken Yalçın, son günlerde artan intihar vakalarının maneviyatsızlıktan kaynaklandığını ve bu sorunların, toplumun ancak özü olan İslam`a sarılarak çözülebileceğini dile getirdi.

Ziyaret sırasında, Şanlıurfa Olay Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çiftçi, toplumdaki ahlaki yozlaşmanın ciddi boyutlara ulaştığını dile getirerek, "Bana `Çocuğum liseye gidecek. hangi liseye göndereyim?` diye sorsanız, ne diyeceğimi bilemem. Ben de korkuyorum hangisine yollayacağımı. Çünkü bütün okullar bataklık olmuş. Şu anda birkaç tane temiz kolej var, ancak oraya götürülebilir. Ama çocuğunu oraya yollayabilecek kaç kişinin imkânı var?" diyerek toplumun içine düştüğü vahim duruma dikkat çekti.
(Sedat Kuşulay-İLKHA)
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir