• DOLAR 33.918
  • EURO 37.816
  • ALTIN 2703.18
  • ...
SON DAKİKA
Umut Kervanı Vakfı Başkanı Kurtaran: Yardımlar Yerine Ulaşıyor SİYONİST ALGILARA KANMAYIN
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Son zamanlarda sosyal medya mecralarında işgal rejimi, "Gazze'ye yardımlar ulaşmıyor" şeklinde kirli bir algı operasyonu paylaştı. Bunun bir algı operasyonu olduğunu ve hayırseverlerin yardımlarına devam etmesi gerektiğini söyleyen Umut Kervanı Vakfı Başkanı Cengiz Kurtaran, bu algının işgal çetesinin bir operasyonu olduğunu ve yardımların Gazze'ye ulaştığını söyledi.

İLK GÜNDEN İTİBAREN ORADAKİ KARDEŞLERİMİZİN YARDIMINA KOŞTUK

7 Ekim'den itibaren Gazze'ye siyonist çetenin büyük bir saldırısı olduğunu söyleyen Kurtaran, ''siyonist işgalciler orantısız bir güç kullandılar. Gazze'deki kardeşlerimiz her gün bu saldırılarla şehit edildi. Bizler de Umut Kervanı olarak ilk günden itibaren oradaki kardeşlerimizin yardımına koştuk. Hayırseverlerden aldığımız yardımların da hızlı bir şekilde kardeşlerimize ulaşması ve yaralarına merhem olması için gayret sarfettik. İlk günlerde özellikle gıda, sıcak yemek, battaniye gibi yardımları yaptık. Özellikle 7 Ekim sonrasında kış sezonu olması hasebiyle barınma, çadır ihtiyacı, sağlık alanında ise özellikle ambulans ve medikal malzemelere ihtiyacı vardı, onları da ulaştırdık." diye konuştu.

YARDIMLAR HER GÜN DÜZENLİ OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Kurtaran, "Özellikle son günlerde sosyal medyada 'Yardımlar ulaştırılmıyor ve yardımlar gitmiyor' şeklinde bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Biz de özellikle Umut Kervanı olarak söylüyoruz ki, 'yardımlar yerine ulaşıyor.' Özellikle bu yapılan propagandalar siyonistlerin yapmış olduğu propagandalardır. Kardeşlerimize yardım gitmemesi için yapılan farklı bir saldırı türüdür. Şu an toplumda böyle bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Oysa biz rahat bir şekilde bugün hayırseverlerimizin yaptıkları yardımları, bir sonraki gün oradaki partner kuruluşlarımıza ulaştırabiliyoruz. Oradaki kardeşlerimizin yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz. Özellikle bu konuda kardeşlerimizin uyanık olmasını istiyoruz. Şu an hem Refah bölgesinde hem de Gazze'nin kuzeyinde çok ciddi bir şekilde sıkıntı var. Medyaya yansıyan görüntülerde görüyoruz, açlıktan ölen şehitlerimiz var. Bu her geçen gün artıyor. Biz de özellikle sıcak yemek başta olmak üzere ekmek dağıtımı, sıcak yemek ve su dağıtımı ve bununla beraber diğer ihtiyaçları hızlı bir şekilde ulaştırabiliyoruz. Kesintisiz bir şekilde şu an biz orada her gün sıcak yemek veriyoruz. Her gün ekmek dağıtımı yapıyoruz. Her gün tankerlerle temiz su dağıtıyoruz. Biz her gün bu yardımları yapıyoruz. Özellikle kardeşlerimin kalbinin de mutmain olabilmesi için bağışlarını yapan kardeşlerimize bu yapmış oldukları hayırlarının videosunu da gönderiyoruz. Gazze'de savaş ortamı olmasına rağmen; sırf bu algıyı kırmak ve siyonistlerin saldırısına karşılık bizler de 'Yardımlar oradaki kardeşlerimize ulaşıyor. Sizin göndermiş olduğunuz yardımlar, onların dertlerine derman oluyor. Onları açlıktan kurtarmak için atılan bir adımdır, yardımlarınızı kesmeyin' diyoruz. Yapılan yardımların videolarını da hayırsever kardeşlerimize gönderiyoruz." ifadelerini kullandı.

HAYIRSEVERLERİMİZ YARDIMLARINI KESİNTİSİZ BİR ŞEKİLDE BİZLERE ULAŞTIRSINLAR

Bu tür algıların siyonistlerin başlatmış olduğu bir saldırı türü olduğunun altını çizen Kurtaran, son alarak şunları kaydetti: "Gazze'deki yardımlar ulaşıyor. Hayırseverlerimiz yardımlarını kesintisiz bir şekilde bizlere ulaştırsınlar. Bizler de oradaki kardeşlerimize bu yardımları ulaştırıyoruz ve inşallah onların dertlerine derman olacağız. Allah tüm hayırseverlerden razı olsun." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir