• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Kassam Tugayları, Gazze ve Refah'ta işgal askerlerini öldürüp yaraladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kassam Tugayları, Aksa Tufanı harekatının 281. gününde Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde işgalcilere ağır kayıplar verdirtmeye devam ediyor.

Tugaylar, bugün Refah şehrinde gerçekleşirdikleri bir dizi operasyona ilişkin Telegram kanalından bilgilendirmede bulundu.

Kassam, şehrin doğusundaki El-Şuka Mahallesi'nde siyonist bir mühendislik kuvvetinin, mücahitlerin kurduğu patlayıcı pususuna düştüğünü; yaşanan patlamada işgalcilerin öldüğünü ve yaralandığını bildirdi.

Tugaylar, bir diğer operasyonun ise Gazze şehrinin Tel El-Heva Mahallesi'ndeki Bakanlar Kurulu binası yakınında gerçekleştirildiğini aktardı. Kassam Tugayları, bu operasyonda siyonist Hummer cipini RPG roketiyle vurmayı başardıklarını ve aracın yanındaki bazı işgal askerleriyle çatışarak onları öldürüp yaraladıklarını belirtti.

Refah'ın doğusundaki Ebu Zer-i Gıffari camisinin yakınlarındada işgal araçlarında oluşan bir konvoyu kapsamlı bir pusuya düşürdüklerini belirten Kassam, Yasin 105 roketleriyle 3 siyonist merkava tankını imha ettiklerini kaydetti.

Kassam, Refah'ın doğusundaki mezarlığın yakınında yine Yasin 105 roketiyle bir siyonist bir "D9" buldozerini vurduklarını ve tankın alev aldığını bildirdi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir