• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Hizbullah saldırısında bir işgal askeri öldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonistlere ait Haaretz gazetesi, ölen subayın Netanya şehrinde yaşayan ve "Alon" tugayının 9308. taburunda görev yapan biri olduğunu aktardı.

İşgal askerinin, Lübnan'dan gönderilen bir insansız hava aracının Batı Celile'nin kuzeyindeki Kfar Kabarim Kibbutzu yakınlarında patlaması sonucu öldüğü belirtildi.

Siyonist Kanal 12 televizyonu da Güney Lübnan'dan Yukarı Celile'nin El-Metalle bölgesine iki roket atıldığını ve bunun tüm bölgenin elektriğinin kesilmesine neden olduğunu bildirdi.

Yedioth Ahronoth gazetesi, Golan Tepeleri bölgesindeki Bölgesel Konsey'e dayandırdığı haberinde, Suriye topraklarından Golan'ın güneyindeki Ed-Dalit Kavşağı bölgesine bir roket atıldığını ve bölgede yangın çıktığını belirtti.

Bu arada Hizbullah, bugün, El-Metalle yerleşim bölgesinde düşman askerlerinni yoğunlaştığı yeni kurulan merkezdeki casusluk ekipmanlarını güdümlü füzelerle hedef aldığını ve doğrudan isabetle onları yok ettiğini açıkladı.

Hizbullah, bunun yanı sıra Hanita çevresindeki tahkimat ve siper çalışmalarını yürüten düşman askerlerini roketlerle hedef aldığını bildirdi.

Hareke, bu eylemlerinin, Gazze Şeridi'ndeki cesur ve onurlu direnişi desteklemek ve sabırlı Filistin halkına destek vermek amacıyla yaptığına dikkat çekti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir