• DOLAR 32.447
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2443.575
  • ...
Batman İl Milli Eğitim Müdürü muhtarlarla buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Mahalle muhtarlarını öğretmenevinde ağırlayan Batman İl Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, alanlarındaki okullarda yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında istişarede bulundu.


Muhtarları yemekli toplantıda ağırlayan Akboğa, yaptığı sunumla eğitim alanında yapılan yeni yatırımlar hakkında katılımcıları bilgilendirdikten sonra, alanlarındaki okullarda mevcut sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.


Alanlarındaki okulların fiziksel ve eğitim ile ilgili problemlerini aktaran muhtarları tek tek dinleyen Akboğa, dile getirilen sorunları not alarak cevapladı.


Temizlik işçilerinin okullara dağıtımının yapılmaya başlandığını, bu konudaki sıkıntıların sona ereceğini belirten Akboğa, ayrıca okullarda yapılacak bakım onarımlar ve hakkında da bilgi verdi.


Akboğa, muhtarların mahalleleri ile ilgili tüm sorunlara vakıf olduklarını, okulların ihtiyaçlarını ve velilerin taleplerini en iyi muhtarların tespit ettiğini belirterek, okullarda sağlıklı ve kaliteli bir eğitimin verilebilmesi için mahalle muhtarlarından destek beklediklerini söyledi.


Okulların kamunun malı olması nedeniyle muhtarların eğitim kurumlarına yaklaşımlarının çok önemli olduğunun vurgulandığı toplantıda, bundan sonra muhtarlarla okullar arasında daha yoğun ve etkili bir iletişim kurulmasının, okullarda yaşanan sorunların çözümüne olumlu yönde katkı sağlayacağı sonucuna varıldı.


Akboğa toplantının sonunda, ilgi ve katkılarından dolayı muhtarlara teşekkür etti. (Veysi Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir