• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Erdoğan'ın NATO'da yakın temasları sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CAFER SELÇUK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile yaptığı görüşmede NATO'nun öncelikli konularından biri olan savaşın son gelişmelerini ele aldı. Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere ABD'nin başkenti Washington'a geldi ve buradaki temaslarına devam ediyor.

KARADENİZ TAHIL GİRİŞİMİ YENİDEN CANLANDIRILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Türkiye’nin Ukrayna-Rusya savaşının adil bir barışla sonuçlanması için gayretlerine devam ettiğini, Karadeniz Tahıl Girişimi’nin yeniden canlandırılması için de çalışmalara başlandığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO'da yakın temasları sürüyor: Zelenskiy ile görüşmede savaş ele alındı - 1. Resim

Zirve kapsamındaki Müttefik ve Ortak Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'nın ardından Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile zirvenin yapıldığı Walter E. Convention Center'da bir araya geldi.  Görüşmede, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO'da yakın temasları sürüyor: Zelenskiy ile görüşmede savaş ele alındı - 2. Resim

MÜTTEFİK VE ORTAK DEVLET TOPLANTISI YAPILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamındaki Müttefik ve Ortak Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'na iştirak etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği ABD'nin başkenti Washington'da temaslarına devam ediyor. Sabah saatlerinde zirvenin yapıldığı Walter E. Convention Center'a gelen Erdoğan, zirve kapsamında Müttefik ve Ortak Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan'a, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı öncesinde bazı liderlerle sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO'da yakın temasları sürüyor: Zelenskiy ile görüşmede savaş ele alındı - 3. Resim

Bu haberler de ilginizi çekebilir