• DOLAR 34.186
  • EURO 37.163
  • ALTIN 2980.382
  • ...
Dünyanın tüm özgür insanlarına çağrı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ammar Kızılçınar

Filistin'de Direniş Komiteleri yaptığı açıklamada "Nazi-Siyonist düşmanın, Abasan'da yerinden edilmişlerin kaldığı okulu bombalarken kullandığı mühimmatın Amerikan yapımı olduğunu ortaya koyuldu, cani Amerikan yönetiminin tüm unsurlarıyla, Nazi düşmanının Gazze'de halkımıza yönelik katliamlarda doğrudan yer almaktadır.

Suçlu Biden yönetiminin orduya ve Siyonist yapıya silah ve 500 kiloluk bomba gönderilmesine onay vermesi, Siyonist ölüm makinesinin halkımızın daha fazla katliam,  kıyım ve imhasıyla devamına yeşil ışığın devamıdır.

Tüm insani ve hukuki örgütleri, Gazze'ye yönelik devam eden saldırının ortağı olan Amerika Birleşik Devletleri'nin uyguladığı aldatma, suç ve dolandırıcılık politikasını açığa çıkarmaya çağırıyoruz.

Ülkenin ve dünyanın tüm özgür insanlarını, Amerikan çıkarlarını hedef almaya ve dünyanın her yerindeki büyükelçiliklerini kuşatmaya, onları Gazze'de çocuklara, kadınlara, yaşlılara ve toplumun her kesimine karşı yürütülen imha savaşını durdurmaya zorlamaya çağırıyoruz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir