• DOLAR 34.007
  • EURO 37.863
  • ALTIN 2821.03
  • ...
Şanlıurfa'da aranan 8 şahıs yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'da aranan şahısların yakalanması yönelik çalışmalar yapıldı. Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğünce "Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak veya bulundurmak, kasten yaralama ve taşınması vahim olan silah veya mermi satın almak" suçlarında 4 ayrı dosyadan 9 yıl 2 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Ç. (38) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

 Hakkında suç işlemek amacıyla örgüte üye olmak ve kasten yaralama suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs, hakkında hırsızlık ve hükümlü veya tutuklunun kaçması suçundan 3 ayrı dosyadan 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs, mala zarar verme suçundan aranan bir şüpheli şahıs, mermi taşımak veya bulundurmak suçundan aranan bir şüpheli şahıs ve Haliliye ilçesinde işlenen açıktan hırsızlık suçundan "faili firar" olarak aranan bir şüpheli şahıs yakalandı.

Yine Haliliye'de hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak ve hükümlünün kaçması suçlarından 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.E. (28) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Suruç İlçe Emniyet Müdürlüğünce, hakkında beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı silahla yağma suçundan 10 yıl 4 ay 13 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan D.Y. (19) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Ayrıca yakalanan şahısların üzerlerinden uyuşturucu madde ve silah da ele geçirildiği bildirildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir