• DOLAR 34
  • EURO 37.858
  • ALTIN 2820.514
  • ...
Görüntüler ortaya çıktı! ABD savaş uçaklarına simülasyonla saldırı tatbikatı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-  Çin medyası Çin ordusunun Amerikan hayalet savaş uçakları ve uçak gemilerine yönelik askeri saldırılar düzenlemeye yönelik eğitimini gösteren internette yayınlanan uydu görüntülerinin, Çin'in ABD ile savaşa ilişkin stratejisini haberleştirdi.

Haberde  bir araştırmacının sözlerini aktarıldı. Singapur'daki Rajaratnam Uluslararası Çalışmalar Merkezi'nden  Colin Koh, "Tatbikatlar, Halk Kurtuluş Ordusu'nun ABD Donanması'ndan gelen tehditleri etkisiz hale getirmek için uzun menzilli balistik ve seyir füzesi sistemlerini inşa etme çabalarını yansıtıyor." dedi. ABD Donanması ve müttefiklerinin, Pekin'in bir tehdit olarak gördüğü güç yönlendirme yeteneklerinden dolayı genel olarak doğal bir hedef olacağını da sözlerine ekledi.

Koh, bunun Pekin'in gerçekçi kampanyaları simüle etmeye artan odaklanmasıyla uyumlu olduğuna dikkat çekerek, Pekin'in benimsediği savaş senaryolarının özellikle Güney Çin Denizi'nde veya Güney Çin Denizi'nde bir çatışma durumunda Amerikalılara karşı karşı müdahaleyi hedefliyor gibi göründüğüne dikkat çekti

Bu haberler de ilginizi çekebilir