• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Kur'an-ı Kerimin okunuşundan etkilenerek Müslüman oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kur'an-ı Kerimin okunuşundan etkilenerek Müslüman olmak istediğini belirterek Bursa İl Müftülüğüne müracaat eden Rusya vatandaşı Tatiana Üstüntaş için "İhtida Merasimi" düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan merasimde Bursa İl Müftü Yardımcısı Mehmet Köktaş, İslam dini hakkında bilgiler verdi. Akabinde Tatiana Üstüntaş, şahitler huzurunda Kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu.

İl Müftü Yardımcısı Köktaş, merasim sonunda Tatiana Üstüntaş'a "İhtida Belgesi" ile birlikte Rusça meali Kur'an-ı Kerim ve Diyanet İşleri Başkanlığının Rusça yayınlanmış kitapları hediye etti.

"Hayatınıza yepyeni bir sayfa açmış oldunuz"

İhtida Merasimi'nde bir konuşma yapan İl Müftü Yardımcısı Köktaş, "Siz, İslam dinini hak din olarak kabul ettiniz ve Müslüman oldunuz. Artık siz de dinimizin bir ferdi ve tüm Müslümanların kardeşisiniz. Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'de bildirildiği ve Peygamber Efendimizin de müjdelediği üzere artık geçmişteki bütün günahlarınız bağışlandı. Bu günden sonra hayatınıza yepyeni bir sayfa açmış oldunuz." diye konuştu. (İLKHA)                         





Bu haberler de ilginizi çekebilir