• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Irak İslami Direniş: İşgal rejiminin hayati bir hedefini vurduk
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ammar Kızılçınar

Direniş tarafından yapılan açıklamada, işgal altındaki "Aşdod" limanının Salı akşamı hedef alınmasının, işgal rejimine direnme yaklaşımının bir devamı ve "Gazze Şeridi halkına destek ve gaspçı varlığın çocuklar, kadınlar ve yaşlılar da dahil olmak üzere Filistinli sivillere karşı işlediği katliamlara yanıt olarak" geldiği belirtildi.

Açıklamada, "Direnişin, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırganlığı sona erene kadar düşmanların kalelerini yok etmeye devam ettiğine" dikkat çekildi.

Bugün şafak vakti, mücahitlerinin işgal altındaki Filistin topraklarındaki "Orut Rabin" elektrik santralini hedef aldığını doğrulandı.

Dün direniş, işgal altındaki Hayfa kentinde hayati bir işgal hedefini insansız hava araçlarıyla vurdu.

Direniş ayrıca, Salı günü şafak vakti ilan edilen bir operasyonla, işgal altındaki Filistin'in güneyindeki Umm al-Rashrash, "Eilat" da hayati bir hedef yönünde insansız hava araçlarının fırlatıldığına dair sahneler yayınladı.

Bu operasyonlar, Yemen silahlı kuvvetleriyle birlikte işgal altındaki Filistin'deki hayati hedeflere karşı askeri operasyonlar yürütmek için direnişin ilan edilmesine paralel olarak gerçekleşiyor.

Irak'taki direnişin, işgal varlığının derinliklerindeki hedeflere karşı niteliksel operasyonlar yürütmeye devam etmesi, ikinci aşamada, özellikle işgal limanlarını hedef alarak onları hizmetten çıkarmak için dikkat çekicidir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir