• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Bingöl Kent Konseyi ilk yürütme kurulu toplantısını gerçekleştirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçtiğimiz Cuma günü yapılan seçim sonucu Bingöl Kent Konsey Başkanı olarak seçilen Orhan Açıkbaş, bugün kent konseyiyle bir araya gelerek sunum yaptı.

Orhan Açıkbaş, ortak akıl ve bilinçle hareket ederek kente sahip çıkmak adına tüm hemşerileri, Bingöl Kent Konseyi meclis ve çalışma gruplarına katılmaya davet etti.

Bingöl’e çok daha yararlı ve etkin bir platform olması için tüm gayretleriyle çalıştıklarını söyleyen Açıkbaş, “Kent Konseyi; birbirinden farklı bireylerin, grupların, toplulukların, kurumların, kuruluşların birlikte ortak akıl ve gönüllülük anlayışıyla, yaşadıkları kentlerin yerel yönetimlerine katkıda bulunmak, kentlilik bilincini oluşturmak gibi amaçlarla bir araya geldikleri bir platformdur. Şehrimiz için çok önemli bir yapı olduğuna inandığımız Bingöl Kent Konseyi’nde, yürütme kurulundaki arkadaşlarım ile birlikte tüm katılımcı kesimler arasında ortak akıl ve işbirliği ile kentin sorunlarını ve önceliklerini belirleyerek, konseyin Bingöl'ümüze çok daha yararlı ve etkin bir platform olması için tüm gayretimizle çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Kent Konseyine sunulacak projeleri dikkatle ele alıyoruz”

Açıkbaş, “Bingöl Kent Konseyi’nde kentsel dönüşüm, doğal afet, sosyal, sportif, kültürel, sağlık, tarım ve hayvancılık, kadın, gençlik, doğa çevre, eğitim ve aile çalışma gruplarımız oluşmaktadır. Bunlara yönelik gönüllü olarak çalışan, çalışma grubu ve meclislerimiz oluşturulacak. Bu çalışma gruplarında yer almak isteyen herkesi Kent Konseyine bekliyoruz. Sunacakları projelerini fikirlerini dikkatle ele alıyoruz.

Ortak akıl ve bilinçle hareket ederek kentimize, geleceğimize sahip çıkmak adına tüm hemşerimizi Bingöl Kent Konseyi meclis ve çalışma gruplarına katılmaya davet ediyorum.” dedi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir