• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Kılıfsız Minare Hırsızları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Musab Said

İslami değerlerden rahatsız olan belli bir kesim var bizde. Bu kesim, insan haklarına, yaşam biçimlerine saygılı ve demokrat görünürler; fakat söz konusu İslami değerler olunca; başka insanlar incinmesin diye(!) eşitlik ve adalet taraftarı olurlar. Bir yandan da aman yanlış anlaşılmamak için de hazımsızlıklarına kılıf örerler. Bu çok hassas kesim nedense Müslümanlar incindikleri zaman ortalıkta görünmezler.

Mustafa Denizli, Arda Güler'in attığı gollerden sonra, tevekkül manasına gelen işareti yapmasını eleştirmiş. "Tevekkül" kelimesini kullanmadan Arda'nın yaptığı gol sevincini tek başına yaşamasını eleştirmiş ve bu hareketin onu antipatik yapacağını, takım içinde yalnızlaştıracağını söylemiş. Bu çok hassas(!) teknik direktör nice futbolcuların gol sevinçlerini, kendine has hareketlerle gösterdiklerini görmemiş(!) Çoğu futbolcu, golden sonra takım arkadaşları kendisine koşarken, arkadaşlarını itip kendine özgü sevinci yaşamak istiyor önce. Bizim bu hassas direktör, nedense bunları görünce üzülmemiş. Ne oldu da bu kadar futbolcu arasında, Arda dikkatini çekti? Arda'nın el hareketi mi? Bu hareketini "tevekkül" olarak yorumlaması mı? Başka bir şey mi? Niyet okumak bize düşmez ama Denizli eleştirilince Oda TV de hemen ona koşmuş ve birlikte bir kılıf hazırlamışlar.

"yanlış anlaşıldım" falan filan...

HÜDA PAR'ın Türkiye vatandaşı olup da Gazze'deki soykırıma ortak olan siyonistlerle ilgili Meclis Başkanlığı'na sunduğu kanun teklifinin Meclis'te görüşülmesi kabul edildi. Kanun teklifi: yabancı devletlerin ordularına gönüllü olarak katılan ve soykırım veya insanlığa karşı suç işleyenlerin Türkiye vatandaşlıklarının düşürülmesi ve Türkiye'deki mal varlıklarına el konulmasını öngörüyor. Oda TV, HÜDA PAR'ın hazırladığı kanun teklifini "antisemitik" bulmuş. Antisemitik: Yahudilere karşı duyulan düşmanlık, nefret, ayrımcılık... Peki bu kanun teklifinde bir millete nefret, düşmanlık nerde? İnsanlık suçu işlemiş ve soykırıma katılanlara duyulan nefret neden Oda TV’yi rahatsız etti? Soykırımcı işgalcilerin imajını düşürecek ve zaten vicdanlarda yer etmeyen bu zalimleri kanun nazarında da alaşağı edecek bu teklif-eğer kabul edilirse- Oda TV'yi neden rahatsız ediyor? Soykırımcı işgalci seviciliği mi? Başka bir şey mi? Ama görünen o ki Oda TV'nin "antisemitik” kılıfı minareye uymamış. Bu zalimleri savunmak için nasıl bir ruh haline girdiler, insan gerçekten anlayamıyor. Zulmü bu kadar aşikar, vahşeti göstere göstere yapan bu alçak topluluğu savunmak da Oda TV'ye nasip oldu. Allah sizi öbür dünyada da ayırmasın inşallah, ne diyelim.

Bu arada kanun teklifine DEM ve CHP vekilleri katılmamış. Acaba onlar nasıl bir kılıf hazırlayacaklar?

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir