• DOLAR 33.982
  • EURO 37.725
  • ALTIN 2728.385
  • ...
Peygamber Sevdalılarından Milli Eğitim Müdürü Sultanoğlu'na teşekkür ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları tarafından "O'nu Oku, O'nu Yaşa" sloganıyla düzenlenen Siyer Yarışması, Şanlıurfa'da 18 binin üzerinde kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yarışma, Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde toplam 149 okulda yapıldı.

"Onu Oku Onu Yaşa" temasıyla gerçekleştirilen Siyer Yarışması için sunduğu katkılardan dolayı Peygamber Sevdalıları Şanlıurfa Koordinatörü İbrahim Halil Güven ve koordinatör yardımcısı Adem Sarıkuş, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Güven, Sultanoğlu'na katkılardan dolayı teşekkür ederek Siyer Yarışması hakkında bilgi verdi. Sultanoğlu ise böyle güzel yarışmaların faydalı olduğunu dile getirdi.

Ziyarette Sultanoğlu'na Siyer Yarışması'na desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.

"Yarışmamıza katılımın bir kısmını öğrenciler oluşturuyordu"

Yapılan ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Güven, şöyle konuştu:

"Bugün İl Milli Eğitim Müdürümüzü ziyaret ettik. Yapmış olduğumuz Siyer Yarışmasında bize desteklerinden dolayı plaket takdiminde bulunduk. Yarışmamızın teması Peygamber Efendimizin hayatının öğrenilmesi, gençlerimiz ve çocuklarımız tarafından örnek alınması ve hayata geçirilmesi. Yaptığımız Siyer Yarışmasında 18 binin civarında katılımcı oldu. Yarışmamıza katılımın bir kısmını öğrenciler oluşturuyordu. Bu bizim için büyük başarıdır. Yarışmamızın ana teması 'Kaybedeni olmayan Yarışma.' Yarışmamıza desteklerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu'na plaketlerini takdim ettik." (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir