• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Ensarullah direk işgal topraklarını hedef aldı! Önemli bir hedef vuruldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MEHMET BOZDAŞ - Yemen Ensarullah Hareketi'nin Askeri Sözcüsü Yahya Seri yaptığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Irak İslami Direnişi ile ortaklaşa gerçekleştirilen askeri operasyon kapsamında, birkaç insansız hava aracı kullanılarak işgal altındaki Filistin'in güneyindeki "Um al-Rashrash"ta önemli bir hedefin vurulduğunu duyurdu.

Seri yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Filistin halkının ve mücahitlerinin zulme karşı direnişine destek olarak ve Siyonist düşmanın Gazze Şeridi'ndeki Filistin halkına karşı işlediği katliamlara cevap olarak,

Yemen Silahlı Kuvvetleri, Irak İslami Direnişi ile birlikte Allah'ın izniyle ortak bir askeri operasyon gerçekleştirdi. Operasyon, işgal altındaki Filistin'in güneyindeki Um al-Rashrash'ta önemli bir hedefi vurmak amacıyla birkaç insansız hava aracı kullanılarak yapıldı ve Allah'ın izniyle başarıyla sonuçlandı.

Yemen Silahlı Kuvvetleri, Allah'ın izniyle, Filistin halkına destek olmak ve Gazze Şeridi'ndeki ablukayı kaldırmak amacıyla Irak İslami Direnişi ile ortak askeri operasyonlarını sürdürecektir."

Bu haberler de ilginizi çekebilir