• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Gazze'ye bomba yağıyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CAFER SELÇUK

İşgalci güçlerin Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Gazze kentine ve kuzey bölgelere saldırı düzenledi.  Sağlık kaynaklarından alınan bilgilere göre; Gazze kentinin batısına düzenlenen saldırılarda 1 Filistinli şehit oldu, 2 Filistinli yaralandı. Şehit ve yaralılar Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki El-Avde Hastanesi'ne götürüldü.

Kentin güneyindeki Sabra bölgesine düzenlenen saldırıda ise 2 Filistinlinin katledildiği ve yaralananların olduğu ifade edildi. Gazze kentinin kuzeyine düzenlenen saldırılarda ise aralarında çocukların da bulunduğu 8 Filistinli yaralandı.

İŞGALCİ GÜÇLERİ YOĞUN BOMBARDIMANA TUTTU

İşgal savaş uçakları ve topçu birlikleri, sabah saatlerinde Gazze kentinin güneybatısındaki Derac, Rimal, Sanayi, Tel el-Hava, Tuffah ve Eski Şehir gibi birçok bölgeyi yoğun şekilde bombaladı.

İşgal askeri araçları da yoğun ateş desteğiyle Tel el-Hava ve Rimal mahalleleri ile sanayi bölgesi eteklerine girdi. Saldırılarda onlarca Filistinlinin katledildiği  ve yaralandığı belirtilirken, yoğun saldırılar nedeniyle bölgeye ve enkaz altındakilere ulaşılamadığı bildiriliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir