• DOLAR 32.421
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2441.32
  • ...
Konya'da 3 anaokulu törenle açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA-Fetihkent Anaokulu bahçesinde düzenlenen törene Vali Yardımcısı Hasan Karakaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Belde Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, oda başkanları, mahalle muhtarları, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Müslime Ali Yaman İlkokulu Halkoyunları gurubu ve Fevzi Çakmak Anaokulu Mehter Takımının gösterilerinin ardından söz alan İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, 0 - 4 yaş çocukluk döneminin çocuğun en hızlı geliştiği dönem olduğunu belirterek okul öncesi eğitimin önemine değindi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise, Hz. Mevlana'nın diyarına hizmet etmek için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini ifade ederek,"Karatay değişiyor ve yenileniyor." dedi.

Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş ise konuşmasında sınıf mevcudunun 35 kişilik olan Karatay'da eğitim düzeyinin iyi olduğunu söyledi.

Son olarak söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise konuşmasında, 3 Anaokulu açılış töreninin yapıldığı bölgede Büyükşehir Belediyesi yatırımlarından 10 Bin kişilik Kapalı Spor salonu inşatının hızla devam ettiğini Şeb-i Aruz törenlerine yetişmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Fetihkent, Erenler ve Gazi Osman Paşa anaokullarının açılışı törenine katılan protokol tarafından gerçekleşti.(İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir