• DOLAR 34.245
  • EURO 37.638
  • ALTIN 2921.555
  • ...
Beyaz Saray'da First Lady darbesi! Savaşmaya devam edeceğiz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HAMZA DURMAZ-   ABD First Lady'si Jill Biden'ın, geçen haftaki tartışmada Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump'a karşı sergilediği kötü performansın ardından Başkan Joe Biden'ın 2024'teki Demokrat Parti adaylığından çekilmesini isteyen Demokratları eleştirdiği ortaya çıktı.

Başkan Joe Biden istifa etme niyetinde olmadığını söylerken çok sayıda insanla konuştuğu ancak eşi Jill'in de aralarında bulunduğu çok dar bir çevrenin görüşlerini dinlediği biliniyor.

ABC News muhabiri Martha Raddatz, Biden'ın Cuma gecesi yaptığı röportajdan birkaç dakika sonra, Jill Biden'ın yarışta kalma ısrarının arkasındaki itici güç olduğu iddia ediliyor .

 Savaşmaya devam edeceğiz

İngiliz gazetesi Daily Mail'e göre, aralarında oğlu Hunter'ın da bulunduğu seçilmiş bir danışman çevresinin de yer aldığı "yakın çevre" , 81 yaşındaki Biden'a kazanma yeteneğine sahip olduğunu ve yoluna devam etmesi gerektiğini söylüyor. 

73 yaşındaki Jill, Camp David'deyken Pazartesi günü yapılması planlanan kapak röportajıyla ilgili son dakika güncellemesini sağlamak için Vogue'u aradı.

Jill Biden, "Bu 90 dakikanın Joe'nun başkan olarak dört yılını tanımlamasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Jill, Vogue dergisine yaptığı açıklamada "Mücadeleye devam edeceğiz" diye ısrar etti.

Bir kaynak, "Onun (Joe Biden) üzerinde nihai etkisi olan tek kişi First Lady'dir" dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir