• DOLAR 32.704
  • EURO 35.448
  • ALTIN 2478.749
  • ...
Kudüs Tugaylarından, Cenin şehitleri için açıklama!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Fatih Sivi

Yapılan açıklamada "Kudüs Tugayları, en yüksek gurur belirtileriyle, şehit saha komutanı Fouad Iyad Aziz Ashkar'a (Jaradat) (25 yaşında), Kudüs Tugayları'nın batı bölümünün yetkilisine, Kfarthan, Al-Silah Al-Harithiya ve Al-Yamun, Filistin halkımıza, Arap ve İslam ulusları yerine bedel ödemeye devam ediyor.

Mücahid Şehit Ahmed Bassem Amouri (20 yaşında) ve Mücahit Şehit Kusay Amjad Hazouz Huwaiti (23 yaşında), El Aksa Tufanı Savaşı'nda Horsh Al-Saada'da bir evi kuşatan işgal güçleriyle karşı karşıya gelirken düşman insansız hava araçları tarafından gerçekleştirilen korkakça bir suikastın ardından şehit edildi.

Tugay, kurtuluş kadar cihat ve direniş yolunda kararlı kalacağını doğruladı.

İslami Cihad , "Siyonist düşmanın Batı Şeria şehirlerinde daha fazla katliam yapma ve halkımıza suikast düzenleme konusundaki ısrarı, direnişi kırma hedeflerine ulaşmayacak, aksine istikrarını ve kararlılığını artıracaktır" dedi.

Cihad ayrıca, "anavatanda dökülen saf kanın, kurtuluş konusundaki kararlılığımızın bir kanıtı olacağını ve direnişin devam ettiğini ve topraklarımızı ve halkımızı savunmak için meşru olduğunu" vurguladı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir