• DOLAR 32.665
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.529
  • ...
HÜDA PAR'ın "Büyük Kongre" hazırlıkları son aşamada
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

4 Mayıs 2024 tarihinde HÜDA PAR Genel İdare Kurulu üyeleri, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun başkanlığında toplanarak "7 Temmuz 2024" tarihinde 5. Olağan Kongre'ye gidilmesi kararı almıştı. Alınan kararın ardından çalışmalarını hızlandıran HÜDA PAR Genel Merkezi, "Büyük Kongre" hazırlık çalışmalarında son aşamaya geldi.

Kongre hazırlık çalışmaları için oluşturulan Tertip Komisyonu, organizasyon için tüm hazırlıklarının bitme aşamasına geldiğini açıkladı.

Yapılan çalışmalar hakkında İLKHA muhabirine konuşan Kongre Tertip Komisyonu üyelerinden Hüseyin İmir, "4 Mayıs 2024 tarihinde yapılan Genel İdare Kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda 7 Temmuz 2024 Pazar günü 5. Olağan Büyük Kongremizi yapmak üzere karar alındı. Daha sonra kongre hazırlıklarını takip etmek üzere Kongre Tertip Komisyonumuz oluşturuldu. Kongre komisyonumuz, kongre ile ilgili bütün hazırlıklarını takip etmektedir. Genel İdare Kurulumuzun aldığı karardan sonra Yüksek Seçim Kurulu'na başvurumuzu yaptık. İlgili evraklarımızı teslim ettik. Salonumuzu tuttuk. 5. Olağan Büyük Kongremizde oy kullanacak 952 delegemizin listesini ve kongrenin gündem maddelerini Yüksek Seçim Kuruluna teslim ettik. Daha sonra kongremizin hazırlık sürecini, davet listelerini hazırlayarak medya tanıtım çalışmalarına başladık. Gelinen aşamada medya ve tanıtım çalışmalarımız devam etmektedir. Davetiyelerimiz siyasi partilere, sivil toplum kuruluşlarına, kanaat önderlerine, akademisyenlere, büyükelçiliklere ve yurt dışı temsilciliklerine ulaştırıldı. Kongre ile ilgili genel anlamda yapılan hazırlıklarımız tamamlanmak üzeredir. 7 Temmuz 2024 tarihinde yapacağımız kongreye parti üyelerimiz, delegelerimiz ve tüm misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için hazırlıklarımız devam etmektedir." dedi.

İmir, "Kongremiz 7 Temmuz Pazar günü Ankara'nın Keçiören İlçesinde bulunan Kuzey Ankara Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacaktır. Programımız saat 10'da başlayacaktır. Kongremizin resmi açılışı ise saat 11'de gerçekleşecektir. Yapılan her kongre kendi içerisinde bazı yenilikler barındırmaktadır. Her kongre kendi içerisinde yeniliklerle beraber farklı bir heyecan, farklı bir dinamizm katmaktadır. 5. Olağan Büyük Kongremizde yapılacak olan görev değişimlerini bizler bir görev değişimi olarak görmekteyiz. Bu nöbet değişimini alan yeni arkadaşlarımızın partimizin hedefleri doğrultusunda partimizin bayrağını daha ileriye, daha iyi noktalara taşımanın mücadelesinde olacaktır inşallah." ifadelerine yer verdi.

Son olarak İmir, tüm halkı 7 Temmuz Pazar gün yapılacak HÜDA PAR 5. Olağan Büyük Kongreye davet etti. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir