• DOLAR 32.665
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.529
  • ...
Gaziantep’te minikler yaz Kur’an kursu heyecanı yaşıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te Peygamber Sevdalılarının açtığı Yaz okullarında öğrenciler Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler derslerini öğrenirken bir yandan da sosyal aktivitelerle sosyalleşiyorlar.

"Buraya yaz tatilimi verimli geçirmek için geliyorum"

Zeynep Güngör

Yaz tatillini verimli geçirmek istediğini dile getiren Zeynep Güngör, "Buraya yaz tatilimi verimli geçirmek için geliyorum. Öğretmenlerimiz çok iyi, burada çeşitli etkinlikler yapıyoruz, oyunlar oynuyoruz.  Fıkıh, Siyer ve Kur'an-ı Kerim dersleri alıyoruz. Namaz kılmayı ve abdest almayı öğreniyoruz. Buradan çok memnunum. Gaziantep Peygamber Sevdalılarına teşekkür ederim." dedi.

"Burada Fıkıh, Kur'an-ı Kerim ve Adab-ı Muaşeret derslerini öğreniyoruz"

Esma Nur Koç

Peygamber Sevdalıları Derneği Yaz Okulu öğrencilerinden Esma Nur Koç ise, "Yaz tatilindeki vaktimi iyi değerlendirmek için buraya geldim. Burada Fıkıh, Kur'an-ı Kerim ve Adab-ı Muaşeret derslerini öğreniyoruz. Önümüzdeki yaz tatilinde tekrardan olmasını istiyorum." şeklinde konuştu.

"Bu programı yaptığı için Peygamber Sevdalıları Derneği'ne teşekkür ederiz"

Ali Hamza

Yaz okullarının devam etmesini isteyen Ali Hamza, "Okullarımız kapalı olduğu için yaz Kur'an kursuna geliyoruz. Burada Kur'an-ı Kerim, Tecvit, Siyer ve Temel Dini Bilgiler derslerini öğreniyoruz. Bu programı yaptığı için Peygamber Sevdalıları Derneği'ne teşekkür ederiz." ifadeleriyle duygularını paylaştı.

"Yaz tatilimi iyi değerlendirmek için yaz Kur'an kursuna geldim"

Mustafa Kaya

Kur'an-ı Kerim öğrenmenin güzel olduğunu dile getiren Mustafa Kaya, "Yaz tatilimi iyi değerlendirmek için Yaz Kur'an Kursu'na geldim. Kur'an-ı Kerim, Tecvit, Siyer ve Temel dini bilgiler dersleri öğreniyoruz. Bu programı yaptıkları için Peygamber Sevdalıları Derneğine teşekkür ederim." diye konuştu. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir