• DOLAR 32.665
  • EURO 35.564
  • ALTIN 2511.529
  • ...

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnaf ziyaretlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Çiftçi ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, esnafı tek tek ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

 Kendilerine iletilen sorunları gerekli mercilere ileteceklerini belirten Çiftçi, "Esnaflarımızı ziyaret etmeye dertleriyle ve sıkıntılarıyla bir olmaya ve çözüm arayışlarına devam ediyoruz. Esnaflarımız genel olarak bir durgunluktan şikayetçiler. Bunun dışında IBAN üzerinden para gönderme, SGK, maliye, zabıta ve tarımın denetimlerinin müşterinin yanında baskın yapar gibi olmalarından dolayı oldukça üzgün ve rahatsız olduklarını dile getirdiler." dedi.

Esnafa yönelik denetimlerin kimi zaman can sıktığını söyleyen Çiftçi, "Kurumlarımız denetim yapmasın demiyoruz yalnız müşteri ve esnafımızı çok rahatsız etmeyecek şekilde bekleyerek veya iş yerinin sakinleşmesi sonrasında gerekli denetimleri yapmalarını istiyoruz. Zor durumda olan esnaflarımıza kurumlarımızdan destek bekliyor, esnaflarımıza gerekli bilgilendirme yapmalarını ve bu konuda biraz daha esneklik göstermelerini istiyor ve bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerinin sürekli devam edeceğini söyleyen Çiftçi, esnafın her zaman yanında olacaklarını, destek ve çözüm odaklı çalışacaklarını dile getirdi. (İLKHA)