• DOLAR 32.623
  • EURO 35.417
  • ALTIN 2502.621
  • ...
Gazze'de soykırım devam ediyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin resmi haber ajansı WAFA'da yer alan habere göre, işgal güçleri Gazze'nin çeşitli yerlerine havadan ve karadan yoğun saldırılar düzenledi.

İşgal güçlerinin, kuzeydeki Gazze kentinin doğusunda yer alan Şucaiyye Mahallesi'ne bombalı ve topçu saldırıları düzenledi.

İşgal çetesine ait savaş uçaklarının, mahallede sivillere ait evleri bombalaması sonucu çok sayıda kişi katledildi ve yaralandı. İşgal rejiminin açtığı ateş sonucu ambulanslar bölgeye ulaşım sağlayamadı. Ayrıca Gazze kentindeki Şeyh Rıdvan bölgesinde Filistinlilere ait bir evin bombalaması sonucu enkaz altından 7 şehit ve 7 yaralı çıkarıldığı, yaralıların hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.

siyonist rejime ait savaş uçakları, Gazze kentinin Ez-Zerka semti ile kentin doğusundaki Et-Tuffah Mahallesi'nin Yafa Caddesi'ne de saldırı düzenledi.

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Tel el-Heva bölgesinde Filistinlilerin evlerine topçu saldırısı düzenleyen işgal güçleri, Ez-Zeytun Mahallesi'nde de çeşitli noktaları bombaladı.

Filistin Kızılayındaki sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Lahya'da bir evin bombalanması sonucu yaralanan 2 kişi Kemal Advan Hastanesi'ne kaldırıldı.

İşgal çetesi, Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki En-Nusayrat, Ez-Zehra ve El-Miğraka bölgeleri ile güneydeki Refah kentinin batısı ve orta kesimlerine de yoğun topçu saldırıları düzenledi.

AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir