• DOLAR 32.666
  • EURO 35.393
  • ALTIN 2477.289
  • ...
İşgalciler Nur Şems kampını bombaladı: 4 şehit
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tulkarm'daki sağlık yetkilileri, Nur Şems kampının ortasında işgal kuvvetlerinin insansız hava aracından atılan bir füzenin hedefi olan 4 gencin şehit olduğunu bildirdi.

Sağlık Bakanlığı, şehitlerin Said Adil Şafi (23), Nimr Enver Ahmet Hamarşah (25), Muhammed Yasir Reca Şehadeh (20) ile Muhammed Hasan Ğenam Kanuh (22) olduğunu açıkladı.

Yerel medya, işgal İHA'sının kampın merkezinde yer alan Haret El-Tarka'ya füze atması sonrasında Tulkarm kentinde büyük bir patlamanın duyulduğunu belirtti.

Saldırı sonrası bölgedeki Filistinli yetkililer, şehitler için taziyelerini bildirerek lise sınavları haricinde şehir genelinde kapsamlı bir grev ilan etti.

Bu gece katledilen 4 Filistinli genç ile birlikte işgalcilerin Nur Şems kampına Pazar gününden bu yana düzenlediği saldırılarda şehit olanların sayısı da 7'ye yükselmiş oldu.

İşgalcilerin, geçtiğimiz Ekim ayının 7'sinden bu yana Batı Şeria'da düzenlediği saldırılarda şehit olan toplam Filistinli sayısı ise 136'sı çocuk olmak üzere 560'a yükseldi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir