• DOLAR 32.654
  • EURO 35.386
  • ALTIN 2476.115
  • ...
Hamas eve gizlenmiş işgal çetelerini hedef aldı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 CAFER SELÇUK

İzzeddin el-Kassam Tuıgayları, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki bir eve sığınan 14 işgal askerini hedef aldıklarını bildirdi. Kassam Tugaylarından yapılan yazılı açıklamada, Gazze Şeridi'ne karadan giren siyonist güçlerin sözde ordusuna yönelik gerçekleştirdikleri eylemlere ilişkin bilgi paylaşıldı.

Gazze kentinin eş-Şucaiye Mahallesi'nde işgal rejimli 2 askeri sıfır mesafeden etkisiz hale getirildiği belirtilen açıklamada, söz konusu 2 askerin öldürüldüğü eylemin Kudüs Seriyyeleri ile gerçekleştirildiği kaydedildi. "Kassam mücahitleri, Şucaiye Mahallesi'nde bir evin içine gizlenmiş 14 Siyonist askeri TBG roketiyle hedef aldı. Vurulan askerler öldü ve yaralandı." bilgisine yer verilen açıklamada, aynı mahalledeişgal güçlerinden başka bir grupla da çatışmaya girildiği ve askerlere kayıplar verdirildiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, bölgede işgal çetesine ait bir tank ve 4 personel taşıyıcı aracın roketlerle vurulduğu aktarıldı. Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde de işgal rejiminin sözde ordusuna ait 2 tankı roketlerle vurulduğu paylaşılan açıklamada, tankların vurulduğu bölgeden yaralı taşımak üzere helikopterin indiğine dikkati çekildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir