• DOLAR 32.534
  • EURO 35.377
  • ALTIN 2465.447
  • ...
HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer'den sağduyu çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kayseri'deki çirkin olaydan sonra başlayan ve Türkiye'nin farkı illerine de sıçrayan olaylara ilişkin bir açıklama yapan HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer, Türkiye ve Suriye arasındaki ilişkilerin tekrar başlama arifesinde çıkan bu olayların tesadüf olmadığına dikkat çekti.

"Toplumsal huzur ve barışı hedef alan her türlü yaklaşımdan uzak durmalıyız"

Kayseri'de meydana gelen çirkin olay sonrası Gaziantep'te ve diğer illerde çıkan olaylara ilişkin bir açıklama yapan Göçer, "Değerli Gaziantepli Hemşehrilerim! Sizler Şehit Kâmil'in ve Şahinbey'in torunlarısınız. Bizler Antep'i hep beraber kurtardık ve hep beraber Gaziantep yaptık. Yıllardır kardeşçe hep birlikte yaşıyoruz. Düşmanımız işgalci batılılar ve siyonistlerin güvenliği için topraklarımızda gözü olan sömürgecilerdir. Son günlerde sosyal medya üzerinden belli çevreler bilinçli bir şekilde kaos ortamı oluşturmak ve halkımızın huzurunu bozmaya yönelik girişimlerde bulunmaktadır. Yüzyılı aşkın bir süredir bu tarz kirli oyunlarla coğrafyamıza çeşitli operasyonlar çekildi. Bu oyunlar yıllardır devam etmektedir. Bugün, figüranları değişmiş olsa da ana aktörleri değişmemiş olan aynı kirli oyun bir kez daha sergilenmek istenmektedir. Gerekçesi ne olursa olsun bu kirli senaryonun figüranlığını yapanlara prim vermemeli; toplumsal huzur ve barışı hedef alan her türlü yaklaşımdan uzak durmalıyız." dedi.

"Sağduyuyu elden bırakmamalıyız"

Göçer, "Toplumun farklı kesimlerini birbirine karşı kışkırtma amacı güden her türlü yalan haber ve provokasyonlara karşı uyanık olmalıyız. Hiçbir şekilde provokasyon amaçlı paylaşımlar yapanlara prim vermemeliyiz. Özellikle sosyal medya üzerindeki provokasyon içerikli paylaşımlara itibar etmemeliyiz. Yaşanacak her türlü olaydan uzak durmalıyız. Hiçbir zaman sağduyuyu elden bırakmamalıyız." diye konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir