• DOLAR 32.564
  • EURO 35.273
  • ALTIN 2468.02
  • ...
SON DAKİKA
Vekil Tanal, İl Müftüsü Tolan'a ıslahı yapılmayan derenin hesabını sordu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan, 1 Temmuz Pazartesi günü sabah saatlerinde Haliliye İlçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesinde bulunan H. Mehmet Çelen Cami ve yanında bulunan H. Şükriye Canpolat Kur’an Kursunda incelemelerde bulunduktan sonra inşası yeni tamamlanan bir camiye doğru giderken yolda CHP Milletvekili Mahmut Tanal ile karşılaştı. Müftü Tolan'ın içerisinde bulunan aracın önü kesen Vekil Tanal, ıslahı tamamlanmamış derenin hesabını Müftü Tolan'dan sormaya kalktı.

Müftü Tolan'ı aracından indirerek, ısrarla belediye hizmetleri ilgili sorular yönelten Talan, ıslahı yapılmayan dere ile ilgili sorular sorarak, Müftü Tolan'dan yorum yapmasını istedi. O anları da cep telefonu kamerasıyla anbean kaydetti.

Vekil Tanal, kaydettiği görüntüleri ''Bana ne? öyle mi Müftü bey!'' başlığıyla sosyal medya hesaplarından paylaştı. Tanal'ın paylaşımına vatandaşlar tarafından tepki gösterildi.

Vatandaşlar, müftülüğün hizmet alanı içerisinde olmayan çalışmaları nedeniyle İl Müftüsünden hesap sorulmasına anlam veremediklerini belirtti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir