• DOLAR 32.553
  • EURO 35.243
  • ALTIN 2470.12
  • ...
Siyonist katillere destek veren firmaların şubeleri önünde oturma eylemi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

7 Ekim'den bu yana Gazze'de devam eden katliam ve soykırıma karşı başlatılan siyonist işgal rejimi ürünlerine boykot ve protestolar, çeşitli eylemlerle sürüyor.

Van'da da bu amaçla bir araya gelen gençler, siyonist işgal destekçisi firmaların Erciş’teki şubelerinden Burger King ve Popeyes’ın önünde oturma eylemi yaptı.

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırılarında birçok masum insanın hayatını kaybettiğini ve bu duruma sessiz kalamayacaklarını belirten gençler, "Gazze için özgürlük", "Katliama ortak olma" gibi yazıların bulunduğu pankartlarla sessiz bir oturma eylemi gerçekleştirdi.

Dünyanın gözü önünde gerçekleştirilen soykırıma ellerindeki temsili bebek cesetleriyle dikkat çeken gençlere, çevrede bulunan vatandaşlar da destek verdi.

Amaçlarının Burger King ve Popeyes'in katliamcı siyonist rejime olan desteği ve bu şirketlerin politikalarını kınamak olduğunu söyleyen gençler, vatandaşlardan bu tür şirketleri boykot etmelerini ve insan haklarına duyarsız kalmamalarını istedi. (İLKHA)






Bu haberler de ilginizi çekebilir