• DOLAR 32.695
  • EURO 35.099
  • ALTIN 2442.891
  • ...
Felçli hastaları olan aile elektriklerinin kesilmesine sitem etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe ilçesine bağlı Arıklı (Mustafamellik) Mahallesi’nde ikamet eden Boğar ailesi, dün gece saatlerinde DİCLE EDAŞ’ın elektriklerini kestiklerini belirterek, hastalarının olması kendilerini zor duruma düşürdüğünü belirttiler. 

Baba Ahmet Boğar, evde korseye bağlı bir çocuğu ve felçli ağabeyi olmasına rağmen dün gece DİCLE EDAŞ’ın elektriklerin kestiklerini belirtti. Bütün mahalle sakinlerinin bu dertten yandığını ifade eden Boğar, mahallelerinin elektrik borcu olmamasına rağmen elektriklerinin artık kesilmemesi için yetkililere seslendi.

Ahmet Boğar, “Kızıltepe ilçesine bağlı Arıklı Mahallesi’nde ikamet ediyorum. Bizim evde felçli ve hastalarımız var. Hastamızda birine korse takılı olduğundan sıcağa dayanamıyor. Dün gece saat 3’ten beridir elektriğimiz kesilmiş durumda. Her gün bu sorunla karşılaşıyoruz. DİCLE EDAŞ bizi saatlerdir elektriksiz bırakıyor. Artık ne yapacağımızı bilemiyoruz.” diye konuştu.

Evde yıllardır felçli bir halde olan Mehmet Ali Boğar, sürekli elektrik kesintilerinden çok perişan olduklarını belirterek, “Ben felçli bir hastayım. Yerdeyim kalkamıyor, sürekli tüp kullanıyorum. Saatlerdir elektrik yok, çok perişan olmuşuz. Bunu yapanlardan Allah razı olmasın. Bu şekilde ölelim mi? Hava sıcaktır, yaşlıyım terliyorum. Gereğinin yapılmasını istiyoruz.” ifadeleri kullandı.

Korseye bağlı Burak Karakuş ise, elektrik kesintilerinden dolayı çok sıkıldığını herhangi bir şey yapamadığını aktararak, “Artık elektriğimizin kesilmesini istemiyorum. Çok sıkılıyorum. Televizyon izleyemiyorum. Soğuk su içemiyorum. Sadece şebeke suyunu içebiliyorum. Ayrıca ben ameliyatlıyım.” dedi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir