• DOLAR 32.682
  • EURO 35.155
  • ALTIN 2447.323
  • ...

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO), üyelerine kolaylık sunmaya devam ediyor.

Seçimi kazandığı günden bugüne sürekli esnaf için yenilikler, anlaşmalar ve kolaylıklar sağlayan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yeni bir hizmete daha imza attı.

Üyelerinin aidat ve belge ücretlerini kredi kartı yöntemi ile ödeme yapmak istemeleri üzerine bankalar ile görüşme yapan Çiftçi, ödeme yönteminde esnafa kolaylık getirdi.

Çifti, "Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak üyelerimizin ticari hayatlarını kolaylaştırmak için seçildiğimiz günden bugüne kadar farklı farklı hizmetler sunduk. Şimdide daha önce verilmemiş bir hizmet olan banka ve kredi kartıyla ödeme yöntemine geçiş yaptık. Bugüne kadar böyle bir çalışma odada yapılmamıştı. Biz de bu çalışmamızı hayata geçirerek üyelerimizin hem taleplerini yerine getiriyoruz hem de ticari hayatlarına kolaylık sağlıyoruz. Bu haftadan itibaren üyelerimiz tüm ödemelerini artık POS cihazı üzerinden banka ve kredi kartı yoluyla yapabileceklerdir. Tüm üyelerimize hayırlı olsun. Esnaflarımız için çalışmalarımız devam edecektir." ifadelerini kullandı. (İLKHA)