• DOLAR 32.699
  • EURO 35.208
  • ALTIN 2448.741
  • ...
Meteorolojiden sarı kodlu uyarı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel hava durumu tahmin raporuna göre, Marmara'nın güneyi ile kıyı Ege'de kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına bekleniyor. Ayrıca 6 il için de sarı kodlu rüzgar uyarısı verildi. 

Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Isparta, Burdur, Sivas, Sinop, Tokat, Van çevreleri ile Antalya'nın iç kesimleri ve Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Bayburt, Erzurum ve Kars çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Yağışların, Bayburt, Erzurum ve Kars çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. 

Rüzgarın, Marmara’nın güneyi, Kuzey Ege kıyıları, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun güney ve doğusunda kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, Marmara'nın güneyi ile kıyı Ege'de rüzgarın kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli, kısa süreli fırtına şeklinde yarın gece yarısına kadar etkili olacağı öngörülüyor.

Aydın, Bursa, İzmir, Balıkesir, Çanakkale'ye ve Manisa'ya sarı kodlu rüzgar uyarısı verildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir