• DOLAR 32.658
  • EURO 35.119
  • ALTIN 2447.979
  • ...
İşgal rejimi-Lübnan sınırında tansiyon yüksek!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal devlet televizyonu KAN'da yer alan haberde, Lübnan'dan sınır yakınındaki İsbaulcelil bölgesine 3 tank savar füze atıldığı, birinin Tel Havi'ye, diğer ikisinin Misğaf bölgesine düştüğü belirtildi.

Saldırıda hayatını kaybeden ya da yaralanan olmazken, işgal ordusunun topçu atışıyla karşılık verdiği ifade edildi.

İşgal rejimi, Lübnan'ın güneyinde bir motosikleti vurdu
Lübnan haber ajansı NNA'da, bir işgal rejimi İHA'sının Mercaiyyun'a bağlı Ed-Deyr Mahallesi'nde bir motosikleti hedef aldığı ifade edildi. Saldırıda yaralanan bir kişinin sivil savunma ekiplerince hastaneye kaldırıldığı aktarıldı.

İşgal ordusunun ayrıca, topçu ateşiyle El-Adise kasabası camisinin çevresini vurduğu, İHA'larla da Hula kasabasında bir ev ile işyerine hava saldırısı düzenlediği bilgisi geçildi.

İşgal ordusunun X sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada ise Lübnan'ın güneyindeki Hula bölgesinde Hizbullah unsurlarının bulunduğu askeri bir bina ile ona yakın başka bir binanın savaş uçaklarıyla vurulduğu duyuruldu.

Açıklamada, bugün Lübnan'dan fırlatılan iki tanksavar füzesinin Misgavam bölgesine düştüğü, ordunun da saldırının kaynağına topçu ateşiyle karşılık verdiği dile getirildi.

Öte yandan, Hizbullah tarafından yapılan yazılı açıklamada, işgal rejimin kuzeyindeki Misgavam bölgesindeki gözetleme sistemlerinin uygun silahlarla ve tam isabet hedef alındığı ifade edildi.​​​​​​​        AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir